Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още подбрани оферти за теб

Виж други оферти в Уроци и курсове »

12, 24 или 36-месечен онлайн курс по английски език + сертификат, от училище номер 1 в Европа - BLC4u.com

12, 24 или 36-месечен онлайн курс по английски език + сертификат, от BLC4u.com

3900 лв. 915.33лв.

Поръчай Отново

12, 24 или 36-месечен онлайн курс по английски език + сертификат, от училище номер 1 в Европа - BLC4u.com

  • 915.33лв
  • 876.33лв
  • 96%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 8 Купени ваучери
39.00лв.

Стремите се към по-висока квалификация и добра реализация в работата? Тогава предложението на BLC4u.com е точно за вас! Подобрете английския си език с цели 96% отстъпка с ваучер за:

Имате възможност да избирате между следните варианти:
• 12-месечен онлайн курс (2 нива) или по един курс за двама души (по 6 месеца) - за 39лв, вместо за 915.33лв;
• 24-месечен онлайн курс (4 нива) или по един курс за четирима души (по 6 месеца) - за 59лв, вместо за 1830лв;
• 36-месечен онлайн курс (6 нива) или по един курс за шест души (по 6 месеца) - за 79лв, вместо за 2746лв.

• Всичко, от граматиката до писане, четене и диалози е представено по атрактивен начин, за да се уверете, че вие не само ще подобрите езиковите си умения, но и ще ги допълните. Входящият тест ще ви покаже идеалното ниво според възможностите ви.
• Благодарение на курсовете в BLC4u.com ще бъдете уверени, че ученето на английски език всъщност е лесно като детска игра. Тази платформа ще ви помогне да доразвиете качествата си, където и да се намирате, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
• След приключването на всеки курс ще полагате тест, след чието успешно взимане ще получите сертификат от BLC4u.com, който е международно признат от стотици фирми и големи компании.

Условия за ползване:

• Валидност на ваучера: до 31 Януари 2019г. 
• Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.

Как да се регистрирам?
• След закупуване на ваучер е необходимо да се регистрирате най-късно до 31 Януари 2019г. на следния адрес (натисни тук).
• Aктивацията на ваучерите става с номера на ваучера до 5 работни дни след закупуване на ваучер.
• До 5 работни дни след регистрацията си ще получите достъп до системата за обучение. Ако имате въпроси около регистрацията, курса или технически проблеми, пишете на service.bg@blc4u.com.
• Организатор на курса е BLC4U, а курсовете са разработени от BRITISH LANGUAGE CENTRE (BLC) International Examination Centre.

Допълнителна информация

Повече за курса и преподавателите:
Обучаващите се имат достъп до цялата гама от теоретични материали, практически до упражненията и мултимедийните файлове, което им позволява да проверят до колко разбират даден урок и да подобрят знанията си. Също така могат да упражняват произношението и говора си с помощта на четене на предоставените материали и придружаващите ги записи на mp3, които включват материалите, съдържащи се в курса.
Кой и как преподава?
Курсовете са разработени от екип от преподаватели с магистърска степен по английска филология (лингвистика), както и от англо-говорящи по рождение (native speaker), с международно признати квалификации в преподаването на английски език, сред които: Сертификат за преподаване на английски език на възрастни - CELTA, Диплома за преподаване на английски език на възрастни - DELTA.
Какво ще получите, когато приключите онлайн курса?
Като ученик на BLC4U, вие имате правото да се явите на безплатен изпит (тест) в края на всеки един курс. След като издържите теста, ще получите официален BLC4u сертификат, който потвърждава вашите способности за владеене на английски език и се признава от множество международни компании и организации. След всяко ниво, срещу заплащане можете да се явите на National TELC examination (Национален TELC тест) и да получите TELC сертификатите са признати в целия Европейски съюз.
Кой организира курса?
Организатор на курса е BLC4U, а курсовете са разработени от British Language Centre (BLC) International Examination Centre. Британският Езиков Център е официален изпитен център за следните изпити: Лондонската търговско-промишлена камара;Лондонския университет TRINITY, Европейските езикови сертификати TELC. BLC не само подготвя кандидатите за изпитите, но също така провежда едни от най-престижните изпити, признати в цял свят.

Офертата е предоставена от BLC4u.com

Организатор на курса е BLC4u.com, а курсовете са разработени от BRITISH LANGUAGE CENTRE (BLC) International Examination Centre. (Международен изпитен център на Британският Езиков Център (BLC)). Британският Езиков Център е официален тестов (изпитен) център за следните изпити (проучвания): London Chamber of Commerce and Industry LCCI (Лондонската търговско-промишлена камара) The European Language Certificates TELC (Европейските езикови сертификати) BLC не само подготвя кандидатите за изпитите, но също така провежда едни от най-престижните изпити, признати в цял свят.
•Курсистът ще получи сертификат за международен език от BLC4u, който е признат от хиляди международни корпорации като IBM, Coca-Cola, DHL, Procter &Gamble, LG, Hyundai, Deutsche Bank, Peugeot, Dell, BMW, Nestle, Sanofi Aventis и много други. В галерия може да видите снимка на сертификата.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2512  дни публикувахме 49,285 оферти и Ви спестихме 21,259,941 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола