В момента сме ви локализирали в гр. София. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още подбрани оферти за теб

Виж други оферти в Забавления »

Измъкни се за 60 минути! Отборна игра "Музеят на тайните", от QuestionRooms Escape Rooms Пловдив

Измъкни се за 60 минути! Отборна игра "Музеят на тайните", от QuestionRooms Escape Rooms

1500 лв. 30.00лв.

Поръчай Отново

Измъкни се за 60 минути! Отборна игра "Музеят на тайните", от QuestionRooms Escape Rooms Пловдив

  • 30.00лв
  • 15.00лв
  • 50%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 4 Купени ваучери
15.00лв.

Раздвижи ума си, изпробвай комбинативните си способности и отборния дух с предложението на QuestionRooms Escape Rooms Пловдив за 60 минути адреналин в стая на загадките "Музеят на тайните"!

Отборна игра "Музеят на тайните" за 15лв. на човек, вместо за 30лв.

Условия за ползване:

• Валидност на ваучера: от 1 до 30 Декември 2018г.
• Необходим е отбор от 2 до 6 човека.
• Ваучерът важи за ползване в дните от Понеделник до Петък.
• Един ваучер е за един човек над 14г.
• След закупуване на ваучера е необходимо да бъде направена предварителна резервация на телефона в контакти.

Допълнителна информация

Повече за стаята:
Вечер, докато скучаеш и чакаш да стане време, за да отидеш на работа, прещракваш каналите на телевизора и няма как да не ти направят впечатление извънредните новини. В началото не си особено заинтересован, но изведнъж нещо привлича вниманието ти. Убит е уредникът на музея, в който работиш - твоят дългогодишен приятел Д-р Стюарт. Веднага те обзема натрапчиво чувство на притеснение, което започва да се надига в гърдите ти. Дали беше вярно? Човекът, когото толкова обичаш и уважаваш, беше убит? Човекът, от когото си научил толкова много и с който си прекарал безброй вечери в разговори по време на нощните ти смени. От целия репортаж в главата ти се забиват само няколко неща - убийство... главният уредник на музея... вече дори не слушаш, просто гледаш празно в екрана. За момент в съзнанието ти се прокрадва виновната мисъл, че докато си спал кротко на дивана в дневната, един от най-близките ти приятели е бил убит и ти не си могъл да му помогнеш. Прогонваш бързо гузното чувство и в същия момент погледът ти се спира върху телефона. В цялата трагедия съвсем беше забравил за него. Вниманието ти е привлечено от мигащата лампичка за оставени съобщения. Чувството на притеснение мигновено те сковава отново - имаш 4 пропуснати повиквания от Д-р Стюарт. Всички са отпреди около час и тридесет минути. "Може би точно преди да бъде убит?" - помисляш си. Чувството на тъга е изместено от любопитство - защо ли Д-р Стюарт те е търсил непосредствено преди злощастния момент? Забелязваш, че имаш оставено съобщение на телефонния секретар и с нетърпение го пускаш. В слушалката се чува изплашеният глас на твоя приятел: "Обаждам ти се от вкъщи. С мен е свършено… нямам много време, затова слушай внимателно. Кристалът… всичко е заради него" - освен гласа на Д-р Стюарт се чува силно блъскане по врата и приглушени викове. "Дори не успях да разгадая цялата истина.. бях почти накрая, но те стигнаха до мен.. знаех, че това ще се случи, просто мислех че имам повече време.. всичко е в моя кабинет.. трябва да отидеш там веднага. Досега не бях споделил с теб, защото е опасно и не исках да те забърквам в неприятности, но вече нямам избор и ти си единственият, който може да се справи! Всичко е добре скрито със серия от загадки, с които само ти може да се справиш, но ще успееш. Знам че можеш, всичко е там!" Адреналинът бучи в главата ти. От притеснението и тъгата не е останал и помен. След по-малко от петнадесет минути си в музея. Знаеш обаче, че не разполагаш с много време, тъй като офисът на доктора е следващото място, където убийците биха отишли. Натискаш дръжката и вратата се отваря - отключено е. "Най- добрите скривалища са най-лесно достъпните" обичаше да казва д-р Стюарт. РАЗПОЛАГАШ С 60 МИНУТИ, за да откриеш кристала и да се махнеш оттам.

Офертата е предоставена от QuestionRooms Escape Rooms

QuestionRooms Escape Rooms Пловдив е място, където хората могат да опитат един различен вид забавление. Стая пълна с трикове и загадки, уникален декор и атмосфера, която пресъздава сценария на играта. Не са необходими специални умения, облекла или каквато и да е подготовка. Трябва ви само съобразителност, логика и състезателен отборен дух, за да се справите с предизвикателството на това интензивно и вълнуващо преживяване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2515  дни публикувахме 49,383 оферти и Ви спестихме 21,266,667 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола