Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Край на бръчките! Подмлади се с Ботокс инжекция (20 единици) в една или повече лицеви зони за 170 лв. при Д-р Александров.

Ботокс инжекция (20 единици) в една или повече лицеви зони за 170 лв. при Д-р Александров.

17000 лв. 340.00лв.

Поръчай Отново

Край на бръчките! Подмлади се с Ботокс инжекция (20 единици) в една или повече лицеви зони за 170 лв. при Д-р Александров.

 • 340.00лв
 • 170.00лв
 • 50%
 • 170.00лв
 • 30.00лв
 • 140.00лв

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 3 Купени ваучери

Край на бръчките! Подмлади се с Ботокс инжекция (20 единици) в една или повече лицеви зони за 170 лв. при Д-р Александров. Лицето ти ще придобие освежен и подмладен вид. Ще получиш същия стандарт на лечение и качество на процедурата, както в най-добрите клиники за естетична медицина в централен Лондон! Поставянето на Ботокс може не само да изглади бръчките по лицето, но и да се постигне фейслифт ефект, чрез повдигане на веждите. 

Д-р Александров придобива своята квалификация и практикува най-новите и съвременни техники за поставяне на Ботокс и Дерма-филъри в Лондон, Великобритания.

Условия за ползване:

Условия:

 1. Валидност: до 30.Ноември 2013 год.
 2. Ваучерът включва: Ботокс инжекция (20 единици) в една или повече лицеви зони за 170 лв. при Д-р Александров.
 3. Сега заплащате 30 лв. и останалите 140 лв на място в кабинета.
 4. С предварителна резервация на посочения в контакти телефон.
 5. Ботоксът се разпечатва и приготвя за поставяне пред Вас!
 6. Материалът се инжектира със свръх тънка игла, за това процедурата не налага употребата на анестезия.
 7. Ефектът продължава около 6 месеца, като при повторно приложение, той се удължава до 8 месеца.
 8. Най-честите зони за поставяне на Ботокса: чело, междувеждите, околоочите.
 9. За допълнителни въпроси и разяснения относно процедурата, без колебание се обадете на Д-р Александров.
 10. Ще получите безплатен преглед и консултация.

Любопитно:

Ботокс е доказано безвреден.
Ботокс е търговско наименование на Ботулинов Токсин Тип – А. Неговото действие се дължи на временното блокиране на Ацетилхолиновите рецептори на фините мимически мускули, което води до тяхното отпускане и изглаждане на бръчките. Действието се отразява само на мускулите и бръчките, като всички усещания на зоната се запазват непроменени. От 2002 г. след своето лицензиране, в САЩ са направени над 12 милиона процедури, което подчертава неговата доказана безвредност. Популярността на Ботокс инжекцията непрекъснато расте, благодарение на одобрението от пациентите и изключителните резултати.

Ботокс отнема години от лицето ви.
Голямо предимство е неговото бързо действие. Ако искате да заличите появилите се бръчки и фини линии, чрез хирургичен Фейслифт, ще се убедите че пълното възстановяване може да отнеме месеци. Това изисква откъсване от социалните ви ангажименти. За разлика от това, резултатите от Ботокс са видими след 2 до 5 дни без да е необходимо никакво време за възстановяване.

Ботокс инжекцията е неинвазивна процедура.
Квалифициран доктор може да извърши процедурата само за 15 минути. Това означава, че не се подлагате на хирургия, не се откъсвате от работата и социалния живот, нямате никакви притеснения и страхове. Може да запишете час дори и през обедната си почивка или друго удобно време и ще излезете от клиниката с повишено самочувствие и увереност в себе си.

Ботокс ефектът трае от 4 до 6 месеца.
Поставянето на Ботокс е нехирургична процедура и резултатите не са постоянни. Ефектът от първото приложение трае 4 – 5 месеца, докато при повторно поставяне се удължава на 6 - 7 месеца. Това означава, че ако отделите 15 минути два пъти годишно, ще кажете сбогом на бръчките и фините линии през цялата година.

Ботокс инжекцията е безболезнена и безопасна процедура.
Предпоставка за това е поставянето ѝ от доктор с нужната квалификация и клиничен опит. Д-р Александров придобива квалификацията си и достига Мастер ниво за работа с Ботокс и Хиалуронова Киселина в Лондон и Манчестър. Практикува в Лондонското Сити и в София. Всички аспекти на процедурата, която ще получите, отговарят на същите медицински и естетични стандарти, каквито са и в елитните Лондонски клиники.

Галерия

Офертата е предоставена от Ботокс, Импланти

Д-р Александров придобива своята квалификация и практикува най-новите и съвременни техники за поставяне на Ботокс и Дерма-филъри в Лондон, Великобритания.
Поставянето на Ботокс може не само да изглади бръчките по лицето, но и да се постигне фейслифт ефект, чрез повдигане на веждите. По този начин лицето Ви ще придобие освежен и подмладен вид. Ще получите същия стандарт на лечение и качество на процедурата, както в най-добрите клиники за естетична медицина в централен Лондон.
Всички материали и консумативи са директен внос от Лондон.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2272  дни публикувахме 40,327 оферти и Ви спестихме 18,839,079 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола