Салата или плато с разядки + Основно ястие с гарнитура, по избор + музика на живо в El Kapan на Крайбрежната алея
Може да изберете от следните салати или разядка:
•"Поки Туна"/ филе риба тон, салатки лоло росо, чери домати, авокадо, едамаме, сусам, манго салца и хавайски дресинг / - 300 Г
•"Ел Капан"/ бейби спанак, айсберг, авокадо, кедрови ядки, рукола, чери домати и дресинг / - 350 Г
•"Номер едно"/ белен розов домат, печен пипер, домашно пресносолно сирене и маслини каламата / - 350 Г
•Плато Разядки /Хумус с авокадо, Мухамара и Мелидзано/ - 200 г.
Може да изберете между следните Основни ястия с гарнитура:
•Пиле "Алоха"/ пилешко филе с императорски ориз, маринован джинджифил, нори, репички и манго салца / - 450 Г
•Шиш "Ел Капан"/ свински врат в карибска марината и гриловани зеленчуци / - 500 Г
•Хрупкава риба "Мауи"/ червена риба с черен императорски ориз, едамаме, маринован джинджифил, нори и манго салца / - 500 Г
•Ризото с императорски ориз и гъби шийтаке - черен ориз, гъби шийтаке, бейби спанак, сушени домати, сметана и пармезан / - 350 Г
• Музика на живо в петък и събота вечер.
• Офертата важи само за консумация на място в заведението.
• Всеки ваучер важи за 1 човек.
• Цените важат само с ваучер от Rio.bg и се закупуват само и единствено чрез сайта.
• Задължително условие е да предоставите разпечатан ваучер при пристигане в ресторанта с актуалната оферта.
• Ваучерите не могат да се комбинират с други промоции или намаления.
• Не се приемат резервации с предварително закупени ваучери направени чрез платформи за резервации от всякакъв тип. Резервациите за използването на ваучерите стават само по телефона, който е посочен в контакти.
• Всеки клиент може да използва неограничен брой ваучери.
• При внасяне на торта в заведението се заплаща такса 2лв. на човек. Тортата задължително трябва да има сертификат издаден от производителя.
• Максималният брой клиенти, които могат да бъдат настанени на една маса е 6 човека. При по-голяма компания могат да се резервират 2 или повече маси, като местоположението им е спрямо заетостта на ресторанта.







