Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Снимка и изследване на аура и енергийни центрове /чакри/ с аура камера MbGA + изготвяне на индивидуален доклад за 22.50 лв и бонуси от Аура център "Лотос"

Снимка и изследване на АУРА и енергийни центрове /чакри/ + индивидуален доклад за 22.50 лв

2250 лв. 45.00лв.

Поръчай Отново

Снимка и изследване на аура и енергийни центрове /чакри/ с аура камера MbGA + изготвяне на индивидуален доклад за 22.50 лв и бонуси от Аура център "Лотос"

 • 45.00лв
 • 22.50лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 4 Купени ваучери
22.50лв.

Аурата обгражда нашето физическо тяло. Tя съхранява най-пълната информация за човека - от състоянието на душата му до здравословните проблеми! Открии как да живееш в хармония и в здраве чрез Снимка и изследване на аура и енергийни центрове /чакри/ с аура камера MbGA + изготвяне на индивидуален доклад за 22.50 лв и бонуси от  АУРА ЦЕНТЪР ЛОТОС.

Специалистите в Аура център Лотос чрез снимката ще проведат диагностика на психоемоционалното ти състояние, както и на твоите енергийни центрове (чакри).  В зависимост от цвета на биополето си ще разбереш своя характер, своята жизнена мотивация и по какъв начин да хармонизираш отношенията със себе си, с любими хора, с деца, родители и партньори. Снимката ясно ще посочи енергозагуби и нежелано чуждо въздействие, като по този начин ще откриеш възможната причина за своята неудовлетвореност и неуспех, да намериш нови източници за повишаване на своето енергийно състояние. Индивидуалният дoклад с анализ на снимката в цял ръст и на лицето ще те насочи към балансиране на своите чакри и към постигане на вътрешна удовлетвореност и сполука.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: 16.Май до 30.Юни.2013г.
 • С предварителна резервация на тел. 0889 14 10 52
 • Ваучерът включва: Снимка на аура и енергийни центрове /чакри/ с аура камера MbGA и диагностика на аурата и чакрите с пълен доклад.
 • Продължителност на процедурата: 15 минути
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Любопитно:

Как по-точно се прави снимка на аурата?
Човек поставя дланта на лявата си ръка върху специален панел, снабден с набор от множество сензори за фиксиране на биоданни. Специална програма, която е създадена с години на изследвания, анализира получената информация и дава резултат под формата на снимки на аура и чакри, диаграми и графики, а също така формира текстов доклад.
Всяка от седемте основни чакри има проявление на дланите и пръстите на ръцете. По този начин всеки пръст или част от ръката излъчват и приемат вибрации от съответната чакра.
Защо хората правят снимки на аурата?
Аура камера MbGA е отлично средство за допълнителни изследвания по отношение на редица специалисти: терапевти, психолози, лечители, бизнес треньори, мениджъри, служители, лекари и т.н. Визуализацията на резултатите помага на хората да бъдат по-информирани и активни в решаването на собствените си проблеми или постигането на желани цели.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА САМАТА ДИАГНОСТИКА?

Тази система основно изчислява данните благодарение на биосензори, измервайки температурата и електромагнитното поле на лявата ръка на човек. Тези данни са взаимно свързани и се обработват от компютърна програма, която визуализира емоционално-енергийното състояние на човека. Всички физиологични данни се изчисляват на принципа Biofeedback (обратна биологична връзка), което позволява да се идентифицират и показват изображенията на аурата в цветове, нейната големина, информация за чакрите, както и баланс на Ин и Ян енергиите в организма.

ДИАГНОСТИКА НА АУРАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА:
1. Разберете в дълбочина своите качества, силните си страни, както и аспектите, върху които да работите и да подобрявате .
2. Осъзнаете зависимостта между емоционалното си състояние и вашето физическо здраве.
3. Виждате влиянието, упражнявано от външни фактори върху физическото, ментално и енерийното ви състояние.
4. Научите да контролирате своето психо-емоционално състояние и да смекчите въздействието на външни влияния, при избор на най-добрите решения в трудни или деликатни ситуации.
5. Виждате промените след духовни практики, йога, цветотерапия, кристалотерапия, ароматерапия и др. върху вашето цялостно състояние.
6. Оцените как вашата психическа нагласа води до положителен ефект върху вашата аура.
Накратко, картината на аурата дава възможност на даден човек за себепознание и самоусъвършенстване.

Офертата е предоставена от "Лотос "аура център

Аура център „ЛОТОС” отразява нарастващия интерес на хората към себепознание и усъвършенстване. За това специалистите в центъра предлагат услуги, които позволяват на всеки да открие тайните на своя вътрешен свят.
Днес науката и технологиите са толкова развити, че човек знае за Вселената почти всичко, като изучава действието на физични и химични закони още от дете. Само познанието за себе си все още остава заключено. Да опознаеш външния свят е по-лесно, отколкото себе си, защото него ние гледаме отстрани, а себе си - не можем. Гледаме се в огледалото и виждаме как изглеждаме, но не можем да се погледнем изцяло отстрани така, както ни виждат другите. И се получава така, че другите ни познават по-добре, отколкото ние самите.

 • natalia hubcheva Аватар
  natalia hubcheva

  Много интересно!!! А дамата, което прави снимката и анализа е изключително любезна и приятна.

Адрес и Контакти

 • гр. София централи хали, партер<br /> щанд №Г34- Аура Център Лотос
 • 0888 *** ***, 0884 *** ***
  • Понеделник до Неделя
  • 08:30 - 20:30

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола