Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Смях с Тончо Токмакчиев и Стефан Щерев в "Бай Ганьо в театъра" за 12 лв. на 15.01 в зала 1 на ФКЦ от театър "Българан"

1200 лв. 30.00лв.

Поръчай Отново

Смях с Тончо Токмакчиев и Стефан Щерев в "Бай Ганьо в театъра" за 12 лв. на 15.01 в зала 1 на ФКЦ от театър "Българан"

 • 30.00лв
 • 18.00лв
 • 60%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 24 Купени ваучери
12.00лв.

Различните народи имат различни национални герои - Дон Кихот, Робин Худ, Супермен и т.н. Нашият национален герои, харесва ли ни това или не, се нарича Бай Ганьо. И ни се налага да живеем цял живот с този факт. А ако ти се налага да живееш цял живот с някого, по-добре е да разбереш кой е той, отколкото да се правиш, че не съществува. Всеки ден той ти се усмихва от съседната врата, от телевизора, от кулоарите на парламента...

Посмей се от сърце с Тончо Токмакчиев, Стефан Щерев и други популярни комици в постановката "Бай Ганьо в театъра" за 12 лв на 15 януари в зала 1 на ФКЦ!

Забавен старт на 2013!

Условия за ползване:

Условия:

 • Ваучерът е валиден за посещение на един човек на постановката "Бай Ганьо в театъра", която ще се играе на 15 януари от 19.00 часа в зала 1 на ФКЦ.
 • Ваучерът служи вместо билет;
 • Задължително е ваучерът да бъде разпечатан и ЗАВЕРЕН предварително ЕДИНСТВЕНО на касата на театър "Българан";
 • Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери

Галерия

Офертата е предоставена от театър "Българан"

Театър „Българан“ е първият професионален частен театър на културната карта на България и единствения в гр. Варна и Североизточна България.

Любимите на публиката артисти се присъединиха към възрожденската идея да се създаде ново, на европейско ниво, културно средище. Събитие, което не се е случвало от десетилетия в България. Репертоарната политика на театъра е осъществяване на комедийни постановки с висока художествена стойност и категорична гражданска позиция, които с разтоварващата си енергия забавляват, развличат и правят зрителя съучастник в сценичното действие. Вярваме, че използвайки смеха, ние говорим разбираемо на всички езици и нашите послания, макар и казани на шега, стигат по-надалеч и остават по-дълго в съзнанието на публиката. Ние искаме, чрез новаторските и оригинални похвати, които използваме, да увеличим интереса им към театралното изкуство.
На сцената на театъра се представят както собствени, така и гостуващи постановки. Освен като отворена сцена, театър „Българан“ е копродуцент на седем сценични продукции. За две години има продуцирани четири собствени представления, един театрален сериал и четири представления за деца с професионални режисьорски и актьорски екипи. Притежава и собствено звукозаписно студио което технически обезпечава спектаклите

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,818,829 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола