Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Избрани книги на половин цена - от Издателство "Ciela"

500 лв. 16.00лв.

Поръчай Отново

Избрани книги на половин цена - от Издателство "Ciela"

 • 16.00лв
 • 11.00лв
 • 69%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 10 Купени ваучери
5.00лв.

Лятно пътешествие с цветна корица! Стотици нови светове, вълнуващи образи, смели мечти- нямаш нужда от куфар и транспорт, за да пътуваш! Твоят билет към нова авнатюра е едно от хитовите заглавия на издателство  Ciela! Под чадър на плажа, под дебела сянка или на удобен диван с климатик- ти вече пътешестваш и неусетно релаксираш с увлекателно четиво на половин цена: 

Условия за ползване:

Условия:

 •  Валидност на ваучера: от 10 Юли до 30 Юли 2012г.
 •  При закупуване на ваучер посочете име и точен адрес за доставка.
 •  Доставката е за сметка на клиента - при поръчка до 5 книги: 3.60лв, при поръчка на над 5 книги: 4.50лв.
 •  Доставката се извършва до 5 работни дни след закупуване на ваучера.
 •  За клиентите от София е възможно получаване от офиса на Сиела (бул. Владимир Вазов 9).
 •  Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Любопитно:

История на книгата:
През Античността за писане на текстове се ползва папирус, изработван по специална технология от палмови листа. В древността, Египетското царство се стреми да запази монопола си върху този материал, като налага забрана за производството му без негово разрешение. В резултат, през епохата на Елинизма, в град Пергам е изобретена алтернатива — пергаментът, изготвян от обработени животински кожи. Той се оказва по-удобен и скоро се налага като основен материал за създаване на ръкописи. Хартията е изобретена около 2 век в Китай, който дълго време успява да укрие тайната на технологията ѝ за производство. През 8 век арабите я разкриват. Те я пренасят в Европа през 12 век.
Изобретяването на книгопечатането от Йохан Гутенберг около 1440 г. бележи навлизането на книгата в нейната „индустриална“ ера. Книгите вече не са единични бройки, произвеждани по поръчка, а стават достъпни за повече хора. Производството на книги се превръща в предприятие, което се нуждае от капитал и пазар за реализация. Единичната цена на книгата при по-голям тираж се снижава неимоверно, което допринася до широкото разпространение на книгите и те стават достъпни за масовата публика. От 15-и век датира и формата на книгата в днешния ѝ вид и отпечатана върху хартия. Въпреки развитието на печатарството тиражите все още са ограничени и те са доста скъпи. Книгите, отпечатани преди 1 януари 1501 г. се наричат инкунабули.

Офертата е предоставена от Ciela

Издателство "Ciela"
Зад водещата българска марка Сиела стоят най-голямото издателство за специализирана и художествена литература в страната и правноинформационната система с бази данни в областите право, счетоводство, строителство, енергетика, външнотърговски и митнически режими, фирмена информация.

Със знака на Издателство Сиела всяка година излизат над 200 нови заглавия. Това са учебници и учебни помагала, справочници, речници, сборници с нормативни актове и съдебна практика, монографии и студии, художествена литература. На практика не съществува област от знанието и културата, в която издателството да няма присъствие, като в повечето от тях заема водещо място. В книгоиздаването Сиела успешно се конкурира с други големи български издателства като Просвета, Сиби, Бард, Хермес. Днес вече над 40% от юридическата литература в България носи знака на Сиела.
Във всяко висше учебно заведение, където се изучават право и публична администрация, се преподава по негови учебници, учебни помагала и сборници. Почти всички практикуващи юристи в страната разполагат с нормативните актове и съдебната практика, издавани единствено от Сиела.

Сиела разполага със собствена печатна база, която работи успешно вече десет години. Тя е оборудвана с отлична техника и има екип от висококвалифицирани полиграфисти.

Фирмата поддържа и верига от книжарници в цялата страна, като най-голямата за момента, а тя е най-голяма и на българския пазар, се намира в Mall of Sofia. На площ от 400 кв.м. в „Сиела Книгомания” са подредени над двадесет хиляди книги на български и осемнадесет хиляди на чужди езици, над осем хиляди музикални заглавия - CD, DVD и видео, детски кът, продукти на правноинформационна система CIELA, периодика, преса и канцеларски материали.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,864,907 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола