Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Зарадвай детето си с персонализирано писмо от Дядо Коледа за 5,30 лв от www.diadokoleda.com! Вълшебна награда за послушанието с БЕЗПЛАТНА доставка!

530 лв. 9.30лв.

Поръчай Отново

Зарадвай детето си с персонализирано писмо от Дядо Коледа за 5,30 лв от www.diadokoleda.com! Вълшебна награда за послушанието с БЕЗПЛАТНА доставка!

  • 9.30лв
  • 4.00лв
  • 43%

Офертата изтича след:

    • 00часа
    • 00минути
    • 00секунди
  • 52 Купени ваучери
5.30лв.

Колко тъжен би бил светът, ако го нямаше Дядо Коледа! Купищата подаръци губят смисъла си, ако не са от тайнствения добър старец! Той съществува и тази Коледа ще зарадва твоето дете за послушанието с лично писмо! Подари фантазия и надежда с

С персонализирано писмо от Дядо Коледа само за 5,30 лева от diadokoleda.com!

Избери текст за писмо то сайта, попълни имената на детето и вълшебното писмо ще пристигне в подходящия момент, за да сътвори магия - магията на Коледа!

Условия за ползване:

Условия:

• Ваучерът важи: до 18.12.2011 г. като се изпращат последните на 21.12.2012 год.
• Включва: 1 брой Лично писмо от Дядо Коледа до Вашето дете с включена доставка
• За да получите писмото, първо е необходимо да закупите ваучер.
• Можете да закупите неограничен брой ваучери за Вас и Ваши приятели.

Стъпка 1: Влезте в сайта www.diadokoleda.com и се регистрирайте.
Стъпка 2: Изберете текст на писмото и го персонализирайте като попълните празните полета и отбележите дали е за момче или момиче. Посочете цвета на писмото – син или червен.
Стъпка 3: Потвърдете поръчката като отбележите при Начин на плащане – Ваучер от сайт за колективно пазаруване. Продължете напред
Стъпка 4: Въведете номера на ваучера и ПИН кода и изберете датата, на която писмото да бъде изпратено към Вас. (ВНИМАНИЕ: Това НЕ Е дата за получаване на писмото! Писмата се доставят в рамките на следващите два работни дни след изпращането или съгласно условията на Български пощи.) Потвърдете.

На мейла, с който сте се регистрирали ще получите потвърждение за Вашата поръчка.
Можете да откажете своята поръчка в рамките на 48 часа.
Ако желаете две или повече деца да бъдат включени в общо писмо, моля изпратете следната информация на мейл help@diadokoleda.com:
1. Номер на ваучер и ПИН код
2. Имена, пол и възраст на децата
3. Желани подаръци
4. Най-добри приятели
5. Населено място, където живеят
6. Друго – според Вашите предпочитания

Обратно ще получите текст за одобрение и след Вашето одобрение поръчката ще бъде завършена от операторите на сайта diadokoleda.com.


Галерия

Офертата е предоставена от http://www.diadokoleda.com/

„Мили дядо Коледа, аз съм слушал много тази година! Затова, моля те да ми донесеш пеещо влакче и вълшебната пръчка на Хари Потър, а на сестричката ми Ани й донеси кукла Барби, защото тя много я харесва. Обещавам да оставя под елхата бисквитки за елените и морковче за Рудолф. От Пепи"! Всяко едно дете е писало писмо до симпатичния старец и се е надявало желанията да му бъдат удовлетворени. Без значение дали това се е случило, дните в очакване наистина са били вълшебни. Нали е Коледа! Само че, чувал ли е някой от Вас за писмото от Дядото до някой? Сега, освен че ще чуе, може и да получи късче магична хартия от добрия Дядо Коледа!

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола