Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Вземете си книга по избор - само за 5лв.Избрани книги от издателство "Сиела" с до 72 % отстъпка!

500 лв. 18.00лв.

Поръчай Отново

Вземете си книга по избор - само за 5лв.Избрани книги от издателство "Сиела" с до 72 % отстъпка!

 • 18.00лв
 • 13.00лв
 • 72%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 70 Купени ваучери
5.00лв.

Търсиш занимателно четиво за лично удоволствие или ценен подарък, с който няма да сгрешиш в избора си!? От издателство "Сиела" са приготвили класен избор от четива за всеки вкус само за 5 лв.

- "Мадона като икона" Aвтор: Люси О'Брайън
"Крадци на лебеди" Aвтор: Елизабет Костова
- "Леден блясък" Aвтор: Луиз Патън
- "Тайните екзекутори" Aвтор: Дани Баз
"Лукс" Aвтор: Джесика Ръстън 


Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 18.01.2013 до 28.02.2013г.
 • При закупуване на ваучер посочете име и точен адрес за доставка.
 • Доставката е за сметка на клиента - при поръчка до 5 книги: 3.60лв, при поръчка на над 5 книги: 4.50лв.
 • Доставката се извършва до 5 работни дни след закупуване на ваучера.
 • За клиентите от София е възможно получаване от офиса на Сиела (бул. Владимир Вазов 9).
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.

Любопитно:

Заглавие:"Мадона като икона"
Aвтор:Люси О'Брайън
-Авторката Люси О’Брайън твърди, че това е най-изчерпателната и достоверна биография на певицата, която разрешава загадката в сърцевината на „хамелеонската” й природа. Методичното изследване на журналистката разкрива сложната индивидуалност и легендарната воля за успех, направили Мадона най-известната поп певица на съвремието. О’Брайън основава изследването си за интригуващия живот на Мадона върху редица интервюта с продуценти, музиканти, сътрудници, приятели и любовници на поп иконата – мнозина от тях за пръв път разговарят толкова откровено.
Заглавие:"Лукс"
Aвтор:Джесика Ръстън
-Сексапилният нюйоркчанин Логан Барнс знае как да вземе онова, което желае, за да стигне до мястото, което желае. Само че не е възможно да спечелиш момичето, да натрупаш пари и да живееш на върха, без да си създадеш неприятели…
Заглавие:"Крадци на лебеди"
Aвтор:Елизабет Костова
-Това е история за разрушителната творческа страст, за житейските загуби и за любовта в различните й форми – първата любов, внезапната любов и последната любов – вечната. Запленяващ и виртуозно написан, този роман на Елизабет Костова ще й спечели нови милиони почитатели.
Заглавие:"Леден блясък"
Aвтор:Луиз Патън
-Луиз Патън е британска авторка и внучка на офицер Чарлс Лайтолър – втори командващ на кораба „Титаник”. Това е втората й книга, в която авторката разкрива шокиращи факти около трагедията и твърди, че злополучният край на „непотопимият” кораб далеч не е просто нещастна случайност. Дори и след век трагичните събития от 1912 г. все още влияят върху настоящето на фамилия Куентънс и единственият начин да се освободи от призраците на миналото е да се разкрие истината…
Заглавие:"Тайните екзекутори"
Aвтор:Дани Баз
-В началото на 80-те години Дани Баз се включва в мистериозна организация в Съединените щати - „Совата”, чиято цел е да преследва, арестува, да съди и екзекутира последните големи нацистки престъпници, укрили се на американския континент след края на Втората световна война. След повече от двадесет и пет години мълчание полковникът от въздушната армия на Израел, специалист операции на командоси и тайни мисии, Дани Баз свидетелства за първи път за издирването на „доктор Смърт”. Името му е Ариберт Хайм. Лекар по образование, палачът от концентрационния лагер Маутхаузен.

Офертата е предоставена от Ciela

Зад водещата българска марка Сиела стоят най-голямото издателство за специализирана и художествена литература в страната и правноинформационната система с бази данни в областите право, счетоводство, строителство, енергетика, външнотърговски и митнически режими, фирмена информация.

Със знака на Издателство Сиела всяка година излизат над 200 нови заглавия. Това са учебници и учебни помагала, справочници, речници, сборници с нормативни актове и съдебна практика, монографии и студии, художествена литература. На практика не съществува област от знанието и културата, в която издателството да няма присъствие, като в повечето от тях заема водещо място. В книгоиздаването Сиела успешно се конкурира с други големи български издателства като Просвета, Сиби, Бард, Хермес. Днес вече над 40% от юридическата литература в България носи знака на Сиела.
Във всяко висше учебно заведение, където се изучават право и публична администрация, се преподава по негови учебници, учебни помагала и сборници. Почти всички практикуващи юристи в страната разполагат с нормативните актове и съдебната практика, издавани единствено от Сиела.

Сиела разполага със собствена печатна база, която работи успешно вече десет години. Тя е оборудвана с отлична техника и има екип от висококвалифицирани полиграфисти.

Фирмата поддържа и верига от книжарници в цялата страна, като най-голямата за момента, а тя е най-голяма и на българския пазар, се намира в Mall of Sofia. На площ от 400 кв.м. в „Сиела Книгомания” са подредени над двадесет хиляди книги на български и осемнадесет хиляди на чужди езици, над осем хиляди музикални заглавия - CD, DVD и видео, детски кът, продукти на правноинформационна система CIELA, периодика, преса и канцеларски материали.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола