В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Виж още оферти в Фотография »

Семейна коледна фотосесия в студио с всички обработени кадри + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора, множество аксесоари с 54% отстъпка, от Arsov Image

Семейна коледна фотосесия в студио с всички обработени кадри, 10 специални ефекти, 4 Коледни декора, аксесоари

5500 лв. 120лв.

Поръчай Отново

Семейна коледна фотосесия в студио с всички обработени кадри + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора, множество аксесоари с 54% отстъпка, от Arsov Image

 • 120лв
 • 65лв
 • 54.00

Офертата изтича след:

 • 00часа
 • 00минути
 • 00секунди
10 Купени ваучери
55лв.

Коледа е уют, Коледа е топлина и едни от най-прекрасните мигове с любимите хора. Запечатайте ги с помощта на професионалиста Arsov Image, като се възползвате от празничното му предложение и вземете ваучер с цели 54% отстъпка!

Семейна коледна фотосесия в студио с всички обработени кадъра + 10 със специални ефекти, 4 Коледни декора, множество аксесоари - за 55лв, вместо за 120лв.

• Времетраене: до 60 минути.

Условия за ползване:

Офертата е предоставена от Arsov Image

Създайте прекрасни спомени от Вашите най-емоционални моменти с красиви професионални фотографии! Запечатайте споделените мигове - изберете фотостудио Arsov Image!

"Какво е фотографията - магия, изкуство, усещане за мига? Може би от всичко по малко. Част от мига, който е застинал в потока на времето, потапяйки неговия зрител в очарователното безмълвие на избледнелите черно-бели сенки. Или по-скоро е отблясък на бурята от емоции, скрита зад овехтелите страници на старите албуми. Или пък може би е цветният фонтан на нашето "днес", пръскащ потоци от светлина върху нашите сетива. Фотографията е странно нещо - кара те да видиш света през призмата на другия, да усетиш неговата емоция, събрана върху фокуса на няколкото сантиметра стъкло, концентрирало върху себе си потенциала на вече отминалото 'сега'."

 • Karolina Dimitrova Аватар
  Karolina Dimitrova

  Доволни сме от услугата на Arsov image, намерихме лесно локацията.

Адрес и Контакти

 • гр. Божурище ул. Еделвайс 22
 • 0894 *** ***
  • По График
Arsov Image Карта
Офертата е осигурена от "ПАНОРАМА СТУДИО ООД , ЕИК: 201854468" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 30.12.2020 до 24.06.2021 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 3275  дни публикувахме 69,849 оферти и Ви спестихме 22,763,758 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола