Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Практическа лекция Универсално Лечебно Тао по системата на майстор Мантак Чиа за 18 лв. на 12.09 - за здраве, творческа енергия и създаване на радост!

Практическа лекция Универсално Лечебно Тао по системата на майстор Мантак Чиа за 18 лв.

1800 лв.

Поръчай Отново

Практическа лекция Универсално Лечебно Тао по системата на майстор Мантак Чиа за 18 лв. на 12.09 - за здраве, творческа енергия и създаване на радост!

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 9 Купени ваучери
18.00лв.

Възвърнете здравето си, увеличете своята творческа енергия, създайте повече радост чрез древните таоистки техники на Универсално Лечебно Тао. Почерпете знания от извора чрез въвеждаща практическа лекция за Даоски практики по системата на майстор Мантак Чиа само за 18 лв. на 12 септември (четвъртък) от 18:30 часа! Благодарение на тези техники, можете да преодолеете зависимостта от сънотворни и успокоителни, да предотвратите сърдечен пристъп и да се отървете от страха, депресията и гневните изблици. 

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера 05.09 - 12.09.2013г.
 • Ваучерът включва: Въвеждаща лекция: Даоски практики по системата на майстор Мантак Чиа-Лектор: Старши УЛТ инструктор Рентао Равазио
 • Дата на провеждане на лекцията:12 септември 2013г. /четвъртък/
 • Час на провеждане:от 18:30ч до 21:00ч
 • Място на провеждане: гр. София, 17 ДКЦ, бул. "Евл.Георгиев" No 108, ет.6
 • Регистрация за участие: на място или предварително на телефоните посочени в офертата
 • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък

Любопитно:

Всички органи в тялото ни са заобиколени от специална капсула, наречена фасция, която ги предпазва от атаки. Фасциите са отговорни и за отстраняване на излишната топлина от вътрешните органи към повърхността на кожата. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия е блокирана, фасциите не рaботят пълноценно за премахване на топлината и прегряването, те се компресират и се уплътняват.Хирурзите казват, че сърцата на хората, починали от сърдечен удар, изглеждат така, сякаш са били сварени.Таоистките майстори са били в състояние да освобождават тялото си от прекомерната топлина, още от дълбока древност. Те установили, че здравите тела излъчват енергия с определена честота на вибрация.Практикувайки техниките на УЛТ може да приведeтe прегретите от емоции органи в нормалното им състояние и да им се даде възможност да се възстановят.Като бивш професионален спортист и учител Рентао търси начини да тренира от отвътре навън, а не отвън навътре. Намирайки отговорите в cистемата на Универсалното Лечебно Тао (УЛТ), той се превръща в сериозен студент, асистент, старши инструктор на Гранд Мастър Мантак Чиа и основател на УЛТ. От 12 години ръководи Здравния Даоистки Планински Център в Швейцарските Алпи и вече повече от 20 години преподава на международно ниво. Като Председател на Световното Универсално Тао координира над 250 инструктори от 27 различни страни в Европа. В настоящия момент подкрепя процеса Мисия-Визия за разширяване на УЛТ на всички 6 континента и чрез Световния Факултет на УЛТ координира обучението и сертифицирането на Европейските инструктори

Офертата е предоставена от УНИВЕРСАЛНО ТАО-БГ

Като бивш професионален спортист и учител Рентао търси начини да тренира от отвътре навън, а не отвън навътре. Намирайки отговорите в cистемата на Универсалното Лечебно Тао (УЛТ), той се превръща в сериозен студент, асистент, старши инструктор на Гранд Мастър Мантак Чиа и основател на УЛТ. От 12 години ръководи Здравния Даоистки Планински Център в Швейцарските Алпи и вече повече от 20 години преподава на международно ниво. Като Председател на Световното Универсално Тао координира над 250 инструктори от 27 различни страни в Европа. В настоящия момент подкрепя процеса Мисия-Визия за разширяване на УЛТ на всички 6 континента и чрез Световния Факултет на УЛТ координира обучението и сертифицирането на Европейските инструктори.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2269  дни публикувахме 40,326 оферти и Ви спестихме 18,836,663 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола