Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Избрани книги от издателство "Сиела" на половин цена - всяко заглавие по 5 лева!

500 лв. 13.00лв.

Поръчай Отново

Избрани книги от издателство "Сиела" на половин цена - всяко заглавие по 5 лева!

 • 13.00лв
 • 8.00лв
 • 62%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 76 Купени ваучери
5.00лв.

Търсиш занимателно четиво за лично удоволствие или ценен подарък, с който няма да сгрешиш в избора си!? От издателство "Сиела" са приготвили класен избор от четива за всеки вкус само за 5 лв. И докато около Свети Валентин всички мислят само за шоколад и рози, ти сам може да направиш своя избор:

- "Али и Нино" - Курбан Саид
- "Ала булгаро" - Александър Томов
- "Война и мир с женската невярност. Анкета без табута" - Патрисия Дьо Лае
- "Любовни убийства" - Вивиана Асса
- "Площад Диамант" - Мерсе Родореда


Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 06.02.2013 до 19.03.2013г.
 • При закупуване на ваучер посочете име и точен адрес за доставка.
 • Доставката е за сметка на клиента - при поръчка до 5 книги: 3.60лв, при поръчка на над 5 книги: 4.50лв.
 • Доставката се извършва до 5 работни дни след закупуване на ваучера.
 • За клиентите от София е възможно получаване от офиса на Сиела (бул. Владимир Вазов 9).
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.

Любопитно:

"Али и Нино" - Курбан Саид
Романът „Али и Нино” е издаден през 1937 г. в Германия. След излизането й в САЩ през 1970 г. позабравената любовна сага възкръсва и набира невероятно темпо: общият тираж на книгата надхвърля 11 милиона екземпляра, преведена е на 27 езика.
"Ала булгаро" - Александър Томов
В края на Втората световна война един американски журналист е изпратен на Балканите да вземе интервю от виден български банкер с проамерикански настрония...
"Война и мир с женската невярност. Анкета без табута" - Патрисия Дьо Лае
Коя жена е вярна? Коя е невярна? Коя остава целомъдрена? Коя дръзва да прескочи преградата? Тази книга изнася покъртителни факти от анкета сред жени, които малко познаваме, онези жени, които „кривват встрани”. За пръв път те се разкриват такива каквито са: леко засрамени, малко горди, често забавни... И толкова жизнерадостни!
"Любовни убийства" - Вивиана Асса
“Любовни убийства” са истински истории, разказани от криминалната репортерка Вивиана Асса. Нищо в тази книга не е измислено. Автентични са драматичните човешки съдби, както и техните живи прототипи.
"Площад Диамант" - Мерсе Родореда
Площад Диамант е разказ на една необикновена жена за съдбата й по време на един от най-драматичните периоди за Испания. Това не е история за войната, а за това как човек със собствен мироглед и поразителна вътрешна сила преживява тежките събития преди и след Гражданската война. Главната героиня се превръща в една от най-незабравимите образи в съвременната испанска литература, а според критиците романът е своеобразен връх в творчеството на Мерсе Родореда. Величествен портрет на една епоха!

Офертата е предоставена от Ciela

Зад водещата българска марка Сиела стоят най-голямото издателство за специализирана и художествена литература в страната и правноинформационната система с бази данни в областите право, счетоводство, строителство, енергетика, външнотърговски и митнически режими, фирмена информация.

Със знака на Издателство Сиела всяка година излизат над 200 нови заглавия. Това са учебници и учебни помагала, справочници, речници, сборници с нормативни актове и съдебна практика, монографии и студии, художествена литература. На практика не съществува област от знанието и културата, в която издателството да няма присъствие, като в повечето от тях заема водещо място. В книгоиздаването Сиела успешно се конкурира с други големи български издателства като Просвета, Сиби, Бард, Хермес. Днес вече над 40% от юридическата литература в България носи знака на Сиела.
Във всяко висше учебно заведение, където се изучават право и публична администрация, се преподава по негови учебници, учебни помагала и сборници. Почти всички практикуващи юристи в страната разполагат с нормативните актове и съдебната практика, издавани единствено от Сиела.

Сиела разполага със собствена печатна база, която работи успешно вече десет години. Тя е оборудвана с отлична техника и има екип от висококвалифицирани полиграфисти.

Фирмата поддържа и верига от книжарници в цялата страна, като най-голямата за момента, а тя е най-голяма и на българския пазар, се намира в Mall of Sofia. На площ от 400 кв.м. в „Сиела Книгомания” са подредени над двадесет хиляди книги на български и осемнадесет хиляди на чужди езици, над осем хиляди музикални заглавия - CD, DVD и видео, детски кът, продукти на правноинформационна система CIELA, периодика, преса и канцеларски материали.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола