Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Йога и пилатес - 6 посещения за 14,99 лв! Най-ефикасната комбинация от Сарасвати!

1499 лв. 30.00лв.

Поръчай Отново

Йога и пилатес - 6 посещения за 14,99 лв! Най-ефикасната комбинация от Сарасвати!

 • 30.00лв
 • 15.01лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 106 Купени ваучери
14.99лв.

Ако тялото ти негодува, че стои обездвижено, а нервите ти са опънати до краен предел- време е да се заредиш с безспирна енергия и да пребориш стреса и излишните килограми с комбинация от спокойни упражнения с предложението за

6 посещения йога или пилатес за 14,99 лв в Йога клуб Сарасвати

В йога център Сарасвати те очакват автентична и зареждаща обстановка, повлияна от колорита на Индия, разнообразни и допълващи се практики, опитни майстори, интересни събеседници и нови приятели. Потопи се в оазис за отърсване от ритъма на забързания град без физическо натоварване до краен предел. Резултатът е укрепнали мускули в комбинация с вътрешно равновесие и добруване - безценно!

Опитай и Пилатес- любимите упражнения на Мадона за хармонично развита и стегната фигура! Методът разглежда тялото като едно цяло, не изолира група мускули и не работи само върху определена област, характерно за фитнес системите. Целта е постигане на равновесие, облекчаване от стреса, повишаване на издръжливостта.

 

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 03.10.2012 до 25.11.2012г
 • Телефон за записване - 0885 56 82 07
 • Квалификация на преподавателя - преподавателите са завършили следдипломна квалификация към Национална Спортна Академия и Българска Йога Федерация- спец."Йога Инструктор", също имат сертификати от участия в различни йога семинари. Някои от инструкторите черпят вдъхновение от пътуванията си до родината на йога Индия.
 • Часовете за начинаещи са с продължителност 1час и 15 мин., а за средно напреднали- 1час и 30мин.
 • Описание на урока- Практиката се състои от няколко минути релаксация и себеотпускане, дихателни упражнения(Пранаяма) и физически упражнения(асани). 


Понеделник:
-16:45-йога за начинаещи
-19:30- йога за начинаещи
Вторник:
-7:45- йога за начинаещи
-18:00-йога за средно напреднали
- 19:45- йога за начинаещи
Сряда:
17:30- пилатес
19:30- йога за начинаещи
Четвъртък:
-7:45- йога за начинаещи
-17:00- йога за начинаещи
-19: 00- йога за средно напреднали
Петък:
19:30- йога за начинаещи
Събота:
-18:30 пилатес
Неделя:
-17:00-йога за начинаещи

Бонус към офертата:

Бонус

Всеки, закупил си ваучер и решил да продължи да посещава клуба след 25.11.2012г., ползва 10% отстъпка от цените на картите до края на 2012-та година.

Любопитно:

Какво точно е йога и как би могла да ни бъде полезна?

Йога, която в момента широко се преподава по света, е пригодена за съвременните хора. Упражненията и начинът им на изпълнение /в йога се наричат асани/, са лесно изпълними и съобразени с режима на живот на всеки един от нас. Имайки в предвид заетостта ни - с това, че ходим на работа, имаме семейства, живеем в града, нямаме много свободно време, водим заседнал начин на живот.


Всеки, който действително практикува Йога, ще постигне успех, независимо дали е млад, стар, слаб или болен, обаче не и този, който е ленив. Сиддхите се постигат с практика. Как може да се постигне успех без практика? Те не се постигат само с четене на книги по Йога, нито с носене на йога-облекло или с разговори за Йога, а само с непрестанно упражняване. Наистина, няма никакво съмнение в това.

Хатха-Йога Прадипика І,

Офертата е предоставена от Клуб за йога и пилатес

„Йога клуб Сарасвати” предлага практики,

следващи така наречената интегрална Йога, преподавана по системата на Свами Шивананда. Тази практика включва комплекс от средно натоварващи пози (асани) и дихателни практики, последвани от дълбока заключителна релаксация. Тонизира тялото и успокоява ума. Може да се практикува от всеки – лесна и достъпна е за различни натури.

Йога инструктурите, преподаващи в клуба могат да предоставят съвети и подходящи практики(физически и дихателни упражнения) при различни здравословни проблеми- хипертония, гръбначни изкривявания, проблеми с очите, диабет и др.

За тези, които предпочитат динамика и натоварване и търсят приятен начин за стягане на тялото и отслабване, най- подходящ би бил пилатесът. Това е комплекс от динамични упражнения, които включват някои йогийски пози, подобряват издържливостта, силата, действат тонизиращо и разтоварващо.


Адрес и Контакти

 • гр. Варна бул."Сливница" 46
 • 0884 *** ***, 0888 *** ***
  • Понеделник до Събота
  • 10:30 - 19:00
  • Неделя
  • 11:00 - 18:00
Клуб за йога и пилатес Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола