Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Варна

Пилинг с гликолова киселина за 18,90 лв. от представителен салон „ORCHID” на Спа Абисс Козметикс

1890 лв. 40.00лв.

Поръчай Отново

Пилинг с гликолова киселина за 18,90 лв. от представителен салон „ORCHID” на Спа Абисс Козметикс

 • 40.00лв
 • 21.10лв
 • 53%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 10 Купени ваучери
18.90лв.

Клетка по клетка ново лице! Лицето първо поема всички удари - вредното влияние на околната среда, промяната на метеорологичните условия, обгазяването, пушенето, въздействието на стреса. Клетките загрубяват, появяват се петна, бръчки, сухота. Открий своята нова нежна кожа с Химически пилинг с гликолова киселина от представителен салон „ORCHID”на Спа Абисс Козметикс за 18.90лв, вместо 40лв

Освобождаването от грубата кожа с химически субстанции е ефективна процедура, само когато е контролирана и специфично дозирана. Така се отстранява увредения горен слой на кожата с разтвор на различни киселини. Изчистват се петна, белези и други неравности. 

Терапията включва:

1. Почистване: Make-Up Remover Gel + Ензимен почистващ гел + тонер Lemon Lotion .
2. Специална процедура: AHA Active Gel 10% 
3. Пилинг: Гликолова киселина (20% или 35% или 50%) и почистете кожата бързо започва от челото, бузите, носа и брадичката. Ако хиперемия е недостатъчна по време на първото заявление, повторете процедурата.
4. Неутрализация: AHA Neutralizer Foam. 
5. Релаксация: Anti-Stress Bio Complex
6. Специална процедура : Vita Pure Essential Mask 
7. Защита: слънцезащитен гел Sun Protective Gel SPF 30.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: до 7.04.2013г
 • С предварителна резервация на тел.: 0887 461 082
 • Ваучерът включва: ПИЛИНГ С ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
 • Времетраене на процедурата: 60мин

Любопитно:

Химическият пилинг е специфична техника за ревитализиране и обновяване на кожата. По време на процедурата се прилагат високи концентрации на гликолова киселина за къс период от време и накрая се приключва с химична неутрализация. Тази процедура бързо премахва повърхностния слой клетки, разкривайки свежа, витална кожа, като стимулира клетъчната регенерация на кожата. Тази процедура води до изглаждане, омекотяване и възобновяване на кожата - тя изглежда по-здрава, по-еластична и с равен тен.
Гликоловата киселина е от групата на хидрокси киселините, често обозначавани като "плодови киселини", защото в естествен вид се съдържат в различни плодове. Най-интересна от козметична гледна точка е гликоловата киселина, която се съдържа в захарната тръстика. Тя е с по-ниско молекулярно тегло и прониква по-лесно в кожата.
Гликоловите пилинги не са токсични за кожата и се прилагат за повърхностно излющване, като изискват кратък възстановителен период. Когато процедурата и техниката са коректно изпълнени, резултатите от гликоловите пилинги са сравними с дълбоките пилинги, но с отсъствие на техните усложнения и нежелани ефекти.
Още през 1990г. алфа- хидрокси киселините / и по-специално гликоловата киселина HO-CH2-COOH / застанаха на фокус на специалното внимание на дерматолозите и козметичните процедури. Две години по-рано американският дерматолог Ван Скот прави многобройни публикации на база свои клинични експерименти с тези органични киселини. През 1989г. публикува "Алфа-хидрокси киселините - приложение в клиничната практика" и този негов труд поражда масовото приложение в дерматологията и козметиката.

Химична природа
Органичните киселини в позиция алфа / А-Н-А / се наричат така, защото притежават една хидроксилна група в съединения на карбоксилна група / СООН /. Тези хидрокси киселини могат да бъдат: гликолова, млечна, маликова, тартарова и лимонена.

Механизъм на действие
Изучаването на процеса на обновяване на клетките в епидермиса показва два типа на действие на алфа- хидрокси киселините:
- При концентрация 4-6% те се проявяват като хидратанти
- В по-голяма концентрация имат излющващо действие, което е пропорционално на нарастването на концентрацията им в разтвора.

Офертата е предоставена от Козметичен салон Orchid

Козметичен салон Orchid е представителен салон на Spa Abyss Cosmetics. Той предлага целия набор от терапии и гарантира високо качество на изпълнение на всяка една от процедурите.
Козметичният салон разполага с висококвалифициран персонал, изпълняващ прецизно предлаганите от него услуги.

Адрес и Контакти

 • гр. Варна ул. „Райко Жинзифов” 3
 • 0884 *** ***, 0888 *** ***
  • Понеделник до Петък
  • 09:00 - 19:00
  • Събота
  • 09:00 - 16:00
  • Неделя
  • Почивен Ден
Козметичен салон Orchid Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2269  дни публикувахме 40,326 оферти и Ви спестихме 18,836,663 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола