Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Медицинска диагностика с уникалния "Sensitive Imago" на 7 органа за 22,90 лв. от Аура център "Лотос"! Апарат с награда на Международния технически панаир!

2290 лв. 50.00лв.

Поръчай Отново

Медицинска диагностика с уникалния "Sensitive Imago" на 7 органа за 22,90 лв. от Аура център "Лотос"! Апарат с награда на Международния технически панаир!

 • 50.00лв
 • 27.10лв
 • 54%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 5 Купени ваучери
22.90лв.

Профилактичният преглед при Джи Пи-то си е доста повърхностен - да не се лъжем! Искаш да знаеш как функционират органите ти, за да ИЗПРЕВАРИШ болестите и да ги предотвратиш! Довери се на

Диагностика на здравословното състояние с апарат "Сенситив имаго" на 7 органа по избор само за 22,90 лв. в Аура център "Лотос"!


SENSITIV IMAGO е модерен, високотехнологичен апарат за диагностика и лечение. Разработен е от екип от учени от различни страни и отговаря на всички изисквания, дефинирани за устройства за компютърна диагностика. Спечелил е и награда на Пловдивския панаир в България през 2009 г.

Уникалният апарат може да улови чрез сензори бионергията на всяка клетка, а после да анализира и визуализира функционирането на органите с 98 % точност! 

Разходи се през уикендите до Мол Пловдив и се възползвай от високотехнологичната  диагностика! Живей пълноценно!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 27.11.2012г. до 30.12.2012г.
 • С предварителна резервация на тел.: 0889 14 10 52 
 • Ваучерът включва :Диагностика на здравословното състояние с апарат "Сенситив имаго" на 7 органа по избор.
 • Важно: ваучерът може да се използва единствено през уикендите!
 • Продължителност на процедурата: 15 минути
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Любопитно:

Методът, който се използва при диагностиката и лечението с апарат SENSITIV IMAGO, се базира на вълновата теория. Според нея живата клетка притежава биологична енергия, чиято честота на вълната е характерна при здрава клетка. При наличие на патологичен (болестен) процес в клетките тази енергия се променя. Апаратът SENSITIV IMAGO има сензори, които са в контакт с изследвания организъм и се обменят биорезонансни сигнали между човека и апарата. Получената информация се обработва от компютърна програма и се визуализира по няколко начина на екрана. Докато трае изследването, а и след това – при анализа на резултатите, специалистът, провеждащ изследването, има възможност да Ви обясни нагледно състоянието на дадения орган или система.
Диагностиката чрез този апарат дава сравнително точни резултати (до 98%). Особеното при нея е, че може да се улови състояние в орган или в целия организъм, което е в началото на своя патологичен процес, за който все още не са налични клинични симптоми (болка, усещане, неразположение, дискомфорт, слабост и т.н.). Това е една огромна крачка напред в съвременната медицина, тъй като по този начин се изпреварва болестта и при адекватни медицински мерки може да се избегне или забави развитието й.
Важна функционална характеристика на този апарат е и възможността да даде оценка за генетичната предразположеност на организма към определени заболявания, както и състоянието на изследвания орган в перспектива от 1 до 5 години.

Изисквания преди изследването

Да не се приемат медикаменти (вкл. хомеопатични препарати и билки) поне 3-4 дни преди изследването (от съображения за обективност на резултатите);
Да са минали поне два часа от последния хранителен прием (също без кафе и газирани напитки);
Жените в месечен цикъл да изчакат докато приключи;
При деца – поне на 5-6 г. и ако може да стоят спокойно, тъй като движението спира работата на уреда;
Да се изключи мобилният телефон и други електронни устройства;
Да се свалят всички метални бижута и предмети по дрехите (подходящо е облекло, без метални копчета, ципове и катарами).

Офертата е предоставена от Аура Център Лотус

Аура център „ЛОТОС” отразява нарастващия интерес на хората към себепознание и усъвършенстване. За това специалистите в центъра предлагат услуги, които позволяват на всеки да открие тайните на своя вътрешен свят.
Днес науката и технологиите са толкова развити, че човек знае за Вселената почти всичко, като изучава действието на физични и химични закони още от дете. Само познанието за себе си все още остава заключено. Да опознаеш външния свят е по-лесно, отколкото себе си, защото него ние гледаме отстрани, а себе си - не можем. Гледаме се в огледалото и виждаме как изглеждаме, но не можем да се погледнем изцяло отстрани така, както ни виждат другите. И се получава така, че другите ни познават по-добре, отколкото ние самите.

Адрес и Контакти

 • http://auracameralotus.com/
 • гр. Пловдив МОЛ Пловдив, открит щанд на партера, срещу м-н "Пикадили"
 • 0888 *** ***, 0884 *** ***
  • Понеделник до Петък
  • 10:00 - 19:00
  • Събота и Неделя
  • Почивен Ден
Аура Център Лотус Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола