Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. София

Обстоен преглед и почистване на зъбен камък с ултразвук + полиране на всички зъби за 18,90 лв., вместо за 100лв.!

Обстоен преглед и почистване на зъбен камък с ултразвук + полиране на зъбите за 18,90 лв.

1890 лв. 100.00лв.

Поръчай Отново

Обстоен преглед и почистване на зъбен камък с ултразвук + полиране на всички зъби за 18,90 лв., вместо за 100лв.!

 • 100.00лв
 • 81.10лв
 • 81%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 14 Купени ваучери
18.90лв.

Дори съвестното ежедневно почистване на зъбите у дома не е достатъчно! С времето се натрупва плака, образува се зъбен камък и бактериите започват да предизвикват проблеми като кариес и възпаления на венците! Погрижи се за красивата си усмивка с Обстоен преглед и почистване на зъбен камък с ултразвук + полиране на всички зъби за 18,90 лв., вместо за 100лв. от д-р Нешова!

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: 07.10.2013 г. - 30.11.2013 г.
 • С предварителна резервация на посочените в контакти телефони.
 • Ваучерът включва:  Обстоен преглед и почистване на зъбен камък с ултразвук + полиране на всички зъби за 18,90 лв., вместо за 100лв.!
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.

Любопитно:

ЗЪБЕН КАМЪК: Зъбният камък е минерализирана зъбна плака, която е меко аморфно отлагане по зъбните повърхности. Когато плаката е в малко количество в началото на образуването и, тя е безцветна и невидима за окото. Сам по себе си зъбният камък не е патогенен, но неговата грапава повърхност е идеално място за ретенция на патогенни микроорганизми. Порьозната му структура го прави резервоар на токсични бактериални продукти, вредни за съседните венечни структури. Според локализацията си се дели на : надвенечен (супрагингивален), подвенечен (субгингивален).
1. Надвенечният зъбен камък се наблюдава по клиничната корона на зъбите, около венечния ръб. Цветът му е различен – от светложълт до тъмнокафяв. По-тъмен е при пушачите и когато е налице от по-дълго време. Той е с по-мека консистенция и по-лесно се почиства от подвенечния.
2. Подвенечният зъбен камък се открива трудно дори при клиничен преглед. Той е разположен дълбоко във венечния джоб, има серумен произход и почистването му е доста трудно. Тъмният му цвят може да прозира през тънкия венечен ръб.Зъбният камък не може да бъде отстранен с четка и паста, а само от стоматолог. Това почистване се нарича скалинг. Традиционно скалингът се извършва ръчно или механично. Механичното почистване се извършва за много по-кратко време, но с най-добри резултати.
1. Ултразвуковият апарат за почистване на зъби се използва за премахване на грубите отлагания на зъбен камък. След почистване с ултразвуков апарат се препоръчва ръчно-фино почистване на по-фините отлагания.
2. Ръчният скалинг се използва за почистване на най-малките отлагания върху зъбните и коренови повърхности.
3. Полиране: След скалинга е препоръчително да се направи полиране. В момента са популярни два типа полиране (1) профи джет полиране и (2) полиране с паста, гумички и четки.
- Профи джет полирането се извършва от специални апарати, които разпръскват под високо налягане вода смесена със сода за хляб върху повърхността на вашите зъби. Водата под налягане измива остатъците от плаката, а содата премахва налепите и неутрализира киселата среда в устата ви.
- Полиране с гумички, четчици и полирна паста се извършва с наконечник на бавни обороти. Пастата съдържаща абразиви и флуориди се нанася върху гумичките, съответно върху четчиците. Абразивите премахват налепите и оцветяванията, а флуоридите заздравяват емайловата повърхност.

Офертата е предоставена от Д-р Албена Нешова

Д-р Нешова е доказал себе си професионалист в сферата на денталната медицина. Завършила е стоматологичното си образование в Стоматологичен Факултет София през 1997г. с магистърска степен. В работата си като стоматолог през последните 14 години, д-р Нешова се доказва като истински професионалист.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,864,907 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола