Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Курс по английски език за ученици от 6-12 клас с месечна такса 38лв, вместо 76лв. Учете в новият "Дискавъри" езиков център!

Курс по английски език за ученици от 6-12 клас с месечна такса 38лв, вместо 76лв.

3800 лв. 76.00лв.

Поръчай Отново

Курс по английски език за ученици от 6-12 клас с месечна такса 38лв, вместо 76лв. Учете в новият "Дискавъри" езиков център!

 • 76.00лв
 • 38.00лв
 • 50%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 4 Купени ваучери
38.00лв.

През новата учебна година за детето се задават тестове и изпити по английски. Не можеш да помогнеш с материала, но може да го запишеш на Курс по английски език за ученици от 6-12 клас с месечна такса 38лв, вместо 76лв, продължитеност един месец от езиков център "Дискавъри"!
За кого е подходящ :
-За ученици - начинаещи и напреднали, изучаващи английски език на възраст от 6-12 клас;
-За подготовка за изпити за сертификати Cambridge, IELTS, TOEFL;
-За подготовка за МАТУРА по английски език в края на 12 клас.

Целогодишно обучение по Английски език в съответствие с изискванията за международно признатите изпити за сертификати - Cambridge, IELTS, TOEFL. Задълбочено изучаване на граматика, лексика, слушане с разбиране, говорене. Специализирани часове за писане на есе, писмо, статия, репортаж и др. Участие в разговорни езикови практики и видео-конферентни разговори на английски език.
Учебната програма включва: граматика, тестове, упражнения, превод, лексика, фразеологични глаголи, идиоми, предлози, писане на съчинения, слушане, говорене. наваксване на пропуски и надграждане на придобитите знания в училище.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: 01.10.2013
 • Краен срок за записване в група: 30.09.13г
 • Начало на курса:02.10.13г.
 • За резервации:тел: 0886 90 27 23, нов адрес и нови учебни стаи! Центърът е на бул. Руски 5 
 • Ваучерът включва: Курс по английски език за ученици от 6-12 клас, с месечна такса 38лв, вместо 76лв.
 • Учебни часове включени в цената: 16 учебни часа (разпределени в един месец).
 • Продължителност на курса: една учебна година. Всеки клиент, закупил ваучер ползва отстъпка от месечната такса - 50 лв. вместо 76лв!
 • За кого е подходящ :
  -За ученици - начинаещи и напреднали, изучаващи английски език на възраст от 6-12 клас;
  -За подготовка за изпити за сертификати Cambridge, IELTS, TOEFL;
  -За подготовка за МАТУРА по английски език в края на 12 клас.
 • Програма на провеждане на часовете: един път седмично по 3 учебни часа, ден и час уточнен според програмата на учениците (делнични или съботни занятия.
 • Учебните материали не са включени в цената - пакетна цена на учебник и учебна тетрадка - 70лв. Поръчват се и се плащат на място.
 • Изучавана система: CAMBRIDGE
 • Преподавател: Красимира Кантарджиева
 • Приятна и комфортна обстановка.
 • Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери, но да ползва само 1 на свое име.

Любопитно:

Английските езикови сертификати – ключ към университетите в Европа
Или пътеводител в света на съкращенията – CAE, IELTS, FCE,ILEC. 

Наближаващите срокове за подаване на документи за кандидатстване в чужди университети и безбройните въпроси по темата от наши читатели, ни накараха да потърсим експертно мнение.
Г-жа Красимира Кантарджиева е дългогодишен преподавател и собственик на езиков център „Дискавъри” – Пловдив. Центърът подготвя ученици и организира изпити за международни езикови сертификати.

"През последните 4-5 години се убедих, че най – добрия вариант от всички видове сертификати, които се предлагат и рекламират шумно, е IELTS-Academic. Защо? Защото се признава във всички държави и континенти (без изключение), защото модулите са на Британски английски, който ние учим в България от 1 клас (а не Американски). Изпитът е по-разбираем и по-достъпен за българските ученици. На второ място, но достатъчно достойно по значимост, препоръчвам CAE – Cambridge Advanced English. Придобиването на такъв сертификат ви носи само предимства и нито един недостатък – Британски английски (приложим за образованието ви в Европа), възможност за провеждане на изпита в Пловдив, компютърен и „хартиен” вариант и най – важното, няма срок на валидност. През последната година организаторите на CAE са постигнали споразумение с голям брой университети в света, според което само факта, че притежавате CAE добавя към кандидатурата ви определен брой бонус точки. Въпрос на време е CAE да „догони” по популярност и признание IELTS-Academic. Но най – важното е че, който и от сертификатите да изберете, няма да е съвсем лесно да постигнете резултата, изискван от престижните университети– около оценка 6,5-7 за IELTS-Academic и 75-80 точки на CAE.

Трудно, не значи невъзможно. Това се доказва от учениците ни, които успяват всяка година въпреки, че са завършили професионални гимназии в които английски не е бил основен предмет. За да успеете, не оставяйте изпита за сертификат за последния момент. Започнете подготовката си още в края на 11 клас и използвайте лятото преди последната година. В 12 клас учениците са претоварени от изпити, матури и тичане за уреждане на документи. Финансовият въпрос не е на последно място. За 2012 таксите за изпитите за международен сертификат са около 330 лв., а трябва да добавите и още толкова за подготовка за изпита.

Специфичните области, в които смятам, че ученика не е в състояние да се подготвя сам са устния изпит и писмената задача, която може да бъде есе, статия, писмо, резюме и т.н. Различните жанрове на съчиненията имат строго определен формат, който не се преподава в училище поради липса на време. Точно тук ролята на консултанта – учител при подготовката за изпита е много важна. При устния изпит също има тънкости, тъй като той, противно на всеобщото схващане, не е „просто разговор”, а включва строго регламентирани задачи. За да се представят отлично, учениците имат нужда от тренинг, тъй като в училище нямат възможност за такава разговорна практика.

В заключение подчертавам, че изпита за международен сертификат е необходим, както за постъпване в университет, така и за кандидатстване на работа. Това е задължителна стъпка в развитието на децата ни и трябва да се планира от момента, в който започнат гимназия. Инвестицията в образованието на децата ни гарантира тяхното добро бъдеще."

Офертата е предоставена от Езиков център "Дискавъри"

В Езиков център Дискавъри се подготвят и успешно получават Европейски сертификати мениджъри, студенти, служители в хотели и туристически фирми, специалисти във всички области и всички нива на европейската езикова рамка – A1, A2, B1, B2.

Европейските езикови сертификати ви гарантират успех в кариерата или образованието в Обединена Европа и съответстват на държавните образователни изисквания.

В езиков център Дискавъри можете да откриете:

• Български език за чужденци;
• Фирмени обучения;
• Компютърни курсове;
• Детски курсове;
• Лятно училище;
• Италиански език;
• Френски език;
• Английски език.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2271  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,655 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола