Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Само за ценители: Четири часов круиз за 15 човека на борда на луксозна яхта Шаман за 399 лв.!

Само за ценители: Четири часов круиз за 15 човека на борда на луксозна яхта Шаман за 399лв

39900 лв. 1000.00лв.

Поръчай Отново

Само за ценители: Четири часов круиз за 15 човека на борда на луксозна яхта Шаман за 399 лв.!

 • 1000.00лв
 • 601.00лв
 • 60%
 • 399.00лв
 • 49.99лв
 • 349.01лв

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 4 Купени ваучери

Компанията скучае, а морето е топло и спокойно! Шанс за приключение с оферта само за ценители: Четири часов круиз с ЛУКСОЗНА ЯХТА за компания от 1 човек до максимум 15 човека на цена от 399 лв. (при 15 човека цената на час излиза 6,65 лв.). Круизът с яхта "Шаман" от "Марина Травел" се провежда в акваторията на Варна като получавате безплатно бира, безалхолни напитки, минерална вода, ядки. Можете да опитате късмета си с риболов, да събирате тен на палубата. За смелите и обичащите екстремните приключения - към яхтата има джет и надуваем ринг за 4 човека! Очертава се незабравимо изживяване в пълен лукс и с много адреналин!

РИНГ: Може да бъде максимално екстремно преживяване, зареждащо с голяма доза адреналин и приятни емоции или спокойна крайбрежна разходка. Разходка сред вълните на Черно море с тип "рингобалон" максимум 4 човека, теглена от мощен катер. Спасителните жилетки са задължителни.
ДЖЕТ: Висок емоционален заряд, прилив на адреналин и неописуемо екстремно изживяване сред вълните на Черно море. Услугата се предлага за 1 или 2 души заедно. Професионален инструктаж за управление на моторен джет. Подпис на лицето, ползващо услугата, прочел инструкцията. Управление на джета в определена акватория в морето под непрекьснат контрол от джет-инструктор. Не е необходима шофьорска книжка. Спасителните жилетки са задължителни. Лицата ползващи услугата трябва да са над 18 г. Лица под 18 г. трябва да бъдат с придружител или инструктор и писмено разрешение от родител или настойник.
Бонус: За закупилите ваучер ползват отстъпка от цената за джет от 80 лв на 40 лв за 15 мин и ринга (4 човека) за 15 мин от 40 лв на 20 лв(5 лв) на човек.

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера 13.09-30.09.2013г
 • Преди да закупите ваучер се обадете да проверите дали желаната дата и час са свободни!
 • След закупуване на ваучера е нужно да се направи резервация, не по късно от 72 часа преди деня за круиза и за уточняване на часа за разходаката на тел: 0878/920 242
 • Платете сега само 49 лв., а остатъкът от 350 лв. на място 
 • Ваучерът е за наем на цялата яхта и включва:
  -Четири часов круиз в акваторията на Варна
  -Забавления с музика,танци на борда.
  -Ваучерът включва консумация на бира, безалкохолни напитки, минерална вода, ядки
  -Може да се ползва разходката и за риболов,като всеки сам си осигурява принаджежности за него.
 • Яхтата е оборудване с Джет и с надуваем ринг за 4 човека.
 • Капацитетът е за 15 човека, минимум хора зa провеждане на разходката - 1 човек, максимум -15 човека.
 • Круизът започва и завършва на пристанище Траката ,което е разположено на 500 метра надолу от главен път Варна - Златни пясъци.

Бонус към офертата:

Бонус: За закупилите ваучер ползват отстъпка от цената за джет от 80 лв на 40 лв за 15 мин и ринга(4 човека) за 15 мин от 40 лв на 20 лв(5 лв) на човек.

Офертата е предоставена от Яхтен туризъм

Чудесна идея за морско забавление!Красотата на Варна от палуба с шампанско в ръка! Елегантната яхта "Шаман" предлага изключителни гледки към Варна с луксозна разходка сред спокойния обширен залив.На борда на яхтата,можеш да усетиш прохладния бриз и морските пръски по кожата си, да влезеш в схватка с незнайни морски обитатели,а изгладнееш ли от емоциите, да се заситиш в приятна компания над вълните с джет, водни ски или ринг!Предлагаме ви дневни, вечерни, романтични и индивидуални разходки, партита: момински, ергенски, малки рожденни дни и др. Независимо дали ти се приключенства сутринта, следобед, привечер или вечер, ние винаги сме готови да удоволитворим очакванията Ви и да заситим глада Ви: стръвта виси на кукичката и очакваме вашето пристигането. Добре дошли!Сутрешните и следобедните круизи са с: едно питие по избор, вода-неограничена, ядки и др. А обедните: питие по избор, вода неограничена, ядки, салата, основно ястие и др.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2270  дни публикувахме 40,325 оферти и Ви спестихме 18,841,692 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола