Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Избрани книги с до 75% отстъпка,само за 5 лв. от каталога на издателство "Сиела"!

500 лв. 20.00лв.

Поръчай Отново

Избрани книги с до 75% отстъпка,само за 5 лв. от каталога на издателство "Сиела"!

 • 20.00лв
 • 15.00лв
 • 75%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 84 Купени ваучери
5.00лв.

Търсиш забавно четиво за дългите почивни дни или качествен подарък, с който няма да сгрешиш в избора си!? От издателство "Сиела" са приготвили класен избор от четива за всеки вкус само за 5 лв.- модерен трилър с тайни библиотеки и непознати артефакти; криминален роман, в който интриги, любов и отмъщение нямат край; саркастична белетристика от 1967, превърнала се в класика; нецензурни профили на известни личности; възмутително смешна история за последните три години в България. Хубави заглавия с хубаво намаление за хубав подарък!

Избрани книги всяка по 5 лева! :
- "Усмихни се България" Aвтор: Любен Дилов-син
- "Тайният живот на великите автори" Aвтор: Робърт Шанкенбърг
- "Ангелология" Aвтор: Даниел Трусони
- "Гробница" Aвтор: Кейт Мос
- "Кентавърът" Aвтор: Джон Ъпдайк

Условия за ползване:

Условия:

 • Валидност на ваучера: от 17 декември до 31 Януари 2013г.
 • При закупуване на ваучер посочете име и точен адрес за доставка.
 • Доставката е за сметка на клиента - при поръчка до 5 книги: 3.60лв, при поръчка на над 5 книги: 4.50лв.
 • Доставката се извършва до 5 работни дни след закупуване на ваучера.
 • За клиентите от София е възможно получаване от офиса на Сиела (бул. Владимир Вазов 9).
 • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.

Любопитно:

"Тайният живот на великите автори"
Какво гимназиалните учители никога не са ви казвали за известните романисти, поети и сценаристи.
Със скандалните си и нецензурирани профили на всички - от Уилям Шекспир до Томас Пинчън - Тайният живот на великите автори разисква въпроси, които вашите гимназиални учители са се страхували да зададат: Какво има между Луис Карол и малките момиченца? Наистина ли Дж. Д. Селинджър е пиел собствената си урина? С колко жени, а и мъже, е спал всъщност лорд Байрон? Защо Айн Ранд е такава фенка на Ангелите на Чарли? Класическата литература никога не е била толкова забавна в училище!

"Ангелология" Aвтор: Даниел Трусони
Списание People
„Елегантно амбициозен трилър, в който знанието не напуска тайните подземни места, старите библиотеки, непознатите артефакти, белязани от жанра на Името на розата, през Ангели и демони до Историкът. Ангелология е богата на илюзии, пъстра, жива, готова за големия екран история, с млада, но адаптивна героиня, с подъл и зловещ герой. Чувствена и интелигентна, Ангелология е изключително ерудиран трилър – повече Умберто Еко отколкото Дан Браун, но без излишна сантименталност и без религиозна тежест.
Този разказ е единственият възможен начин, по който заедно могат да бъдат поднесени ангелите от Библията, митът за Орфей, българска география, средновековни монаси, монахини, митология. И само по какъв блестящ начин това е направено.“
Ню Йорк Таймс Бук Ривю
„Ангелология е всичко, от което читателят има нужда… умен, забързан трилър, със силно усещане за място и герои, които са емоционални, обнадеждаващи, способни, с достатъчна доза историчност… Удоволствие от началото до края… Тази книга е забележително постижение.“

"Гробница" Aвтор: Кейт Мос
През октомври 1891 година седемнайсетгодишната Леони Верние и брат й Анатол напускат Париж и се отправят на юг към средновековния град Каркасон. Момичето попада на разрушена гробница и оттам на прастара тайна, оставила кървави следи. Когато разравя миналото, Леони открива уникална колода Таро карти, за които се знае, че управляват живота и смъртта.
През октомври 2007 година Мередит Мартин проучва биографията на композитора Клод Дебюси. Една музикална творба и една стара снимка й разкриват историята на една трагична любов, на едно изчезнало момиче и на странни събития, случили се преди повече от век.
Един роман, в който тайните на миналото са останали непогребани, а интригите, страстите и отмъщенията нямат край...
Кейт Мос е авторка на бестселъра Лабиринт, отличен с наградата Ричард и Джуди (2006) и обявен от Уотърстоунс Топ за един от 100-те романа на последните двадесет и пет години. Тя е учредител на наградата Ориндж за художествена литература. Живее със семейството си в Англия и Франци


"Кентавърът" Aвтор: Джон Ъпдайк
Изминалите години от първото издание на Кентавърът /1967/ са едновременно и малко, и много. Малко, защото този роман и сега се чете с интерес и най-вече с особено вкусване на една блестяща белетристика, каквато трудно се среща в по-късните книги на американската литературна продукция. Много, защото младият тогава Джон Ъпдайк изживя противоречиви и двустранно тълкувани творчески криволици. Саркастичен и точен, той обаче не се отказва да вярва в бъдещето.

Офертата е предоставена от Ciela

Зад водещата българска марка Сиела стоят най-голямото издателство за специализирана и художествена литература в страната и правноинформационната система с бази данни в областите право, счетоводство, строителство, енергетика, външнотърговски и митнически режими, фирмена информация.

Със знака на Издателство Сиела всяка година излизат над 200 нови заглавия. Това са учебници и учебни помагала, справочници, речници, сборници с нормативни актове и съдебна практика, монографии и студии, художествена литература. На практика не съществува област от знанието и културата, в която издателството да няма присъствие, като в повечето от тях заема водещо място. В книгоиздаването Сиела успешно се конкурира с други големи български издателства като Просвета, Сиби, Бард, Хермес. Днес вече над 40% от юридическата литература в България носи знака на Сиела.
Във всяко висше учебно заведение, където се изучават право и публична администрация, се преподава по негови учебници, учебни помагала и сборници. Почти всички практикуващи юристи в страната разполагат с нормативните актове и съдебната практика, издавани единствено от Сиела.

Сиела разполага със собствена печатна база, която работи успешно вече десет години. Тя е оборудвана с отлична техника и има екип от висококвалифицирани полиграфисти.

Фирмата поддържа и верига от книжарници в цялата страна, като най-голямата за момента, а тя е най-голяма и на българския пазар, се намира в Mall of Sofia. На площ от 400 кв.м. в „Сиела Книгомания” са подредени над двадесет хиляди книги на български и осемнадесет хиляди на чужди езици, над осем хиляди музикални заглавия - CD, DVD и видео, детски кът, продукти на правноинформационна система CIELA, периодика, преса и канцеларски материали.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2269  дни публикувахме 40,326 оферти и Ви спестихме 18,836,663 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола