Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

В момента сме ви локализирали в гр. Национални. Изберете вашия град от тук.

Офертата, която разглеждате в момента е за гр. Пловдив

Вълнуваща подводна разходка с гмуркане за начинаещи и напреднали за 46,80 лв. в Созопол от Diving.bg! Безопасно приключение до 6м дълбочина!

Вълнуваща подводна разходка с гмуркане за начинаещи и напреднали за 46,80 лв. в Созопол

4680 лв. 100.00лв.

Поръчай Отново

Вълнуваща подводна разходка с гмуркане за начинаещи и напреднали за 46,80 лв. в Созопол от Diving.bg! Безопасно приключение до 6м дълбочина!

 • 100.00лв
 • 53.20лв
 • 53%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 2 Купени ваучери
46.80лв.

Впусни се в дълбините и виж красотата която се крие под морката повърхност! Подводна разходка, вълнуващо и безопасно приключение с продължителност от 2 до 3 часа и до 6м дълбочина само за 46,80лв, вместо 100лв. предоставена от Diving BG

Условия за ползване:

Условия:
Валидност на ваучера: до 30.09.13г.
С предварителна резервация, поне 5 дни по-рано, на: 0886 166 199 или 0886 166 122.
Ваучерът включва: Подводна разходка с водолазно гмуркане - едно вълнуващо и напълно безопасно приключение с продължителност от 2 до 3 часа и до 6м дълбочина само за 46,80лв, вместо 100лв.

 • Гмуркането е от плажа в Созопол. Всички закупили ваучер трябва да са в желания ден на яхтеното пристанище на ул. Крайбрежна.
 • Продължителност на гмуркането: от 2 до 3 часа.
 • Минимална възраст за гмуркане - 11 години, максимална възраст няма, но се изисква добро физическо състояние.
 • За абсолютно начинаещи - 30-40 минути под вода с инструктор. За желаещи за гмуркане от лодка, се доплаща на място 15лв на човек.

Физически изисквания за сигурност: Всички водолази попълват кратък медицински въпросник, относно медицински положения, които могат да се окажат проблем по време на гмуркане, както се подписват и декларации. Ако не отговаряте положително на нито едно от тях, подписвате формуляра и сте готови да започнете. Ако някое от медицинските положения отговаря на вашето състояние, като предпазна мярка, вашият лекар трябва да оцени състоянието ви във връзка с гмуркането и да подпише медицински формуляр, който да потвърди, че можете да се гмуркате.
При загубена или повредена част от екипировката по вина на водолаза (гмуркащия се), тя се заплаща на място. Включително ако е загубен един плавник, се заплаща комплекта плавници!
Децата трябва да бъдат придружени от родител/настойник.
Водолазният спорт не се препоръчва на хора с наднормено тегло и/или диабет.
Препоръчва се да имате плувна култура.

Офертата е предоставена от http://diving.bg/

Diving BG
са горди да ви съобщят, че са SSI DIAMOND INSTRUCTOR TRAINING CENTER, предлагащ всички нива на обучение по системата на SSI - от SSI Try Scuba до SSI Instructor.

Като SSI DIAMOND Instructor Training Center те ви предоставят акредитирано и професионално водолазно обучение и гмуркане на международно признато ниво.

Въпреки всичко, те уважават желанията и нуждите на всеки клиент, по отношение на съществуващите организации и федерации, и обслужват почти всички от тях (SSI, NAUI, IDA, NASDS, YMCA, PDIC, CMAS и т.н.)

За клубове и групи, които желаят да дойдат със свои собствени инструктори за завършването на курс, те ще бъдат щастливи да окажат пълно съдействие и да предоставят възможността да ползвате техните бази и техния технически потенциал.

Сигурността за Diving BG е от изключително значение, ето защо те се занимават с развлекателно гмуркане.

Поради тяхната огромна любов и значителен опит с потънали кораби, също така са концентрирани и в Tech и Wreck diving по системата DIR.

Горди са да ви съобщят, че Diving BG в сътрудничество с BSTD Underwater Explorers са първите в България, които организират курсове по техническо гмуркане по системата DIR.

Водолазните центрове са оборудвани с екипировка от изключително високо качество, както и високоскоростни модерни лодки, специално оборудвани за Wreck diving.

Те сме горди да предложат на всички клиенти персонално обслужване, така че те да станат техни приятели за бъдещи гмуркания, да планират ваканциите си в някои от техните водолазни центрове и да преживеят отново удоволствието от първото си гмуркане с тях. Една от основните им мисии е по време на вашата почивка да ви бъде предоставена услуга с неоспорима учтивост и любезност. Всичко това благодарение на тяхната отдаденост към Сигурността, Качеството и Обслужването.

Адрес и Контакти

 • http://www.bg-diving.com
 • гр. Созопол ул. Крайбрежна, Марина Созопол - Яхт Клуб (в близост до старото рибарско пристанище)<br /> ул. Крайбрежна,
 • 0888 *** ***, 0884 *** ***
  • Понеделник до Неделя
  • 09:00 - 19:00
http://diving.bg/ Карта

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2267  дни публикувахме 40,202 оферти и Ви спестихме 18,864,907 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола