Офертата, която разглеждате, е изтекла! Виж още избрани категории оферти за теб

Ръчно изработени коледни картички за събиране на ДАРЕНИЕ за деца с увреждания от Дом за деца, лишени от родителска грижа "Олга Скобелева"! Стори добро за Коледа!

299 лв.

Поръчай Отново

Ръчно изработени коледни картички за събиране на ДАРЕНИЕ за деца с увреждания от Дом за деца, лишени от родителска грижа "Олга Скобелева"! Стори добро за Коледа!

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
 • 36 Купени ваучери
2.99лв.

Оцвети Коледа като сториш добро за дечица с увреждания - спомен за стореното ще бъдат Ръчно изработени коледни картички за събиране на дарение за Дом за деца, лишени от родителска грижа "Олга Скобелева" за 2,99 лева! Защото всеки е с добро сърце!

"Групо Медия" ООД се включва БЕЗВЪЗМЕЗДНО в благотворителната кампания за набиране на средства!

Дарението се събира за :
Къща, която да бъде ремонтирана и приспособена за дългосрочно отглеждане на 8 – 10 деца с увреждания, където да живеят в среда близка до семейната и след навършване на пълнолетие, до края на живота им. Тази социална услуга ще бъде управлявана от Дома и финансирана като държавно делегирана дейност, като грижите за децата, свързани с рехабилитация на дефицитите и ежедневното им обслужване в дългосрочен план ще се извършват от специалисти на Дома. Общинският съвет на гр. Пловдив прие решение № 187 взето с протокол № 14 от 26.05.2011., с което за нуждите на децата се предоставя къща, находяща се в гр. Пловдив, на ул. „Ген. Тотлебен“ 22.
На 19.06.2012 г, стартира ремонта на къщата по утвърден инвестиционен проект, съобразен с изискванията за отглеждане на деца с увреждания. 
Към настоящия момент се нуждаем спешно от средства за довършителни работи - полагане на фаянс и теракота, стълбищен парапет от І до ІІІ етаж и рампа и санитария за 4 бр. бани и тоалетни. 
С оглед необходимостта от стартиране на услугата от 01.01.2013 г, моля за подкрепа. 

С уважение,

СТАМЕНА СТОЯНОВА
Директор ДДЛРГ „Олга Скобелева”

Условия за ползване:

Условия:
"Групо Медия" ООД - БЕЗВЪЗМЕЗДНО се включва в благотворителната кампания за набиране на средства

 • Ваучерът включва: Ръчно изработени коледни картички за събиране на дарение за Дом за деца, лишени от родителска грижа "Олга Скобелева"
 • Дарението се събира за: Къща, която да бъде ремонтирана и приспособена за дългосрочно отглеждане на 8 – 10 деца с увреждания, където да живеят в среда близка до семейната и след навършване на пълнолетие, до края на живота им. Тази социална услуга ще бъде управлявана от Дома и финансирана като държавно делегирана дейност, като грижите за децата, свързани с рехабилитация на дефицитите и ежедневното им обслужване в дългосрочен план ще се извършват от специалисти на Дома. Общинският съвет на гр. Пловдив прие решение № 187 взето с протокол № 14 от 26.05.2011., с което за нуждите на децата се предоставя къща, находяща се в гр. Пловдив, на ул. „Ген. Тотлебен“ 22.
 • На 19.06.2012 г, стартира ремонта на къщата по утвърден инвестиционен проект, съобразен с изискванията за отглеждане на деца с увреждания.
 • Можете да дарите сума,чрез закупуване на картички или да дарите директно на следната банкова сметка : BG17IORT73753102010100
 • Картичките в офертата са ръчно изработени и не отговарят на това което може да се получи.
 • Валидност на ваучера: до 30.12.2012 г.

Условия на доставка:

 • Доставката се осъществява с куриерска фирма D&D express.
 • Доставка до адрес на клиента 3.60 лв за цялата страна.
 • Клиент с повече ваучери САМО от тази оферта може да запише броя им в полето за адрес, за да използва една доставка за продуктите! В противен случай ще се начислява доставка за всяка отделна заявка.
 • Доставката се извършва до 10 работни дни.

Любопитно:


До момента, цялата ремонтна дейност е извършена със средства и материали дарени безвъзмездно от фирми и организации, на обща стойност 85 000 лв, под формата на материали, труд и парични средства.
С дарения от строителни материали и безвъзмезден труд „МИГ Инженеринг” ЕООД, „Хелиос Метал Център” ООД, „Ви Джи Еф”ООД, „Пътинженеринг” АД, Бон-Мин-Франция, Атаро клима, Винпром Пещера АД, Завод за керамика „Хан Аспарух” АД„ Регионална дирекция по горите”, Ротари клуб, Баумит-България” ЕООД, „Бултекс 99” ЕООД, Стиросаур АД, Кнауф България ЕООД , Военно формирование 2800 Граф Игнатиево, Интерком ООД, Макском ООД, Методия АД, Овергаз АД и граждани до 30.08.2012 г. беше изградена покривната конструкция, ІІІ етаж, част ВИК, част ЕЛЕКТРО, външна топлоизолация, дограма на къщата и изравнителни замазки.

Офертата е предоставена от Дом за деца, лишени от родителска грижа "Олга Скобелева"

От 2006 г. Дом за деца „Олга Скобелева” има политика за отглеждане на деца с физически и ментални увреждания, на възраст от 7 до 10 години, които нямат подкрепа на семейна среда и са вписани в Регистър за осиновяване. Децата са с трайни увреждания от раждането – детска церебрална парализа, синдром на Даун, хидроцефалия, микроцефалия, вродени малформации на долни крайници, умствена изостаналост, кисти в мозъка и други придружаващи заболявания. Полагаме изключително много грижи за стабилизиране на здравословното състояние на децата. Специалисти от различни области подпомагат поддържането и развитието на техните двигателни и умствени способности, говора и рехабилитацията им, предприемат се периодични медицински интервенции /операции, смяна на клапа, протези и др/, но въпреки това бъдещето на децата е застрашено, тъй като след навършване на определена възраст, ще бъдат преместени в друга институция, където не е сигурно, че за тях ще бъдат полагани подобни грижи.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 2266  дни публикувахме 40,156 оферти и Ви спестихме 18,821,293 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола