Адвентур София - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

“Със страст към приключенията”. От Адвентур са посветени на мисията да покажат света чрез онези уникални моменти и преживявания, които правят хората истински щастлив и вдъхновени да разказват истории. Умело подбраните им дестинации и програми са продукт на всички любими места, които са посещавали многократно, и са избрали да споделят с теб. Защото създаването на пътешествия е изкуство, което те наистина обожават. Сигурни са, че техните предложения ще запалят искрицата за приключение в теб!

Компанията "Адвентур" ЕООД e с лиценз за туроператор и турагент от Министерството на туризма с № PKK-01-7993 и застрахователна полица „Отговорност на туроператора“с № 13062210000148 от 22.02.2022 г. от ЗК „Лев Инс“АД по Закона за туризма на Република България.

Тяхната цел е да предоставят на клиентите си първокласна туристическа услуга от момента на постъпване на запитването до самия край на пътуването. В своята практика имат реализирани стотици групови пътувания, в които всеки елемент от туристическото изживяване е бил старателно планиран и изпълнен до последния детайл. Залагат на работа с доказани партньори, реномирани хотели, комфортен транспорт и опитни екскурзоводи. Чрез коректност, професионализъм и внимание към детайла се стремят да изградят доверие и дългосрочни отношения с техните клиенти и партньори.

Можете да се свържете с тях за:
• организиране на групови и индивидуални пътувания до всяка точка на България и чужбина;
• резервации по програми на други български или чуждестранни туроператори;
• изготвяне на маршрути по заявка;
• закупуване на самолетни билети;
• индивидуално обслужване на клиенти с разнообразни интереси;
• организиране на ученически екскурзии, фирмени пътувания и тиймбилдинг.

Изкупени оферти

Други хотели около Адвентур

За 3808  дни публикувахме 86,524 оферти и Ви спестихме 24,126,488 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола