Академията БГ - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

Академията БГ - специализирано онлайн обучение. Курсове за всички, повече от 70 онлайн курса в най различни сфери.
• Всеки може да вземе участие в техните курсове - съдържанието на всеки един курс е написано на достъпен и разбираем език, без да се нарушава целостта или качеството му;
• Разнообразие от курсове за обучение - при тях може да откриете курсове, които да ви помогнат да дадете нов старт на своята кариера или да усъвършенствате своите знания и умения. Академията предлага обучения в различни професионални направления, създадени от доказани експерти в своята област;
• Достъпно дистанционно обучение и гъвкавост - онлайн курсът към Академията за обучение е най-гъвкавият начин да получите обучение с признато качество и желания от вас сертификат. С дистанционния курс вие се обучавате в удобно за вас време. Можете да се свържете с вашия преподавател по всяко време чрез e-mail и да отправите вашите въпроси. Учите, когато и където пожелаете и се записвате за изпит, когато сте подготвени. Обучавате се в интернет, базирана платформа за управление на обучението с напълно интегриран инструмент за създаване на интерактивно обучение Moodle..

Искате ли...
• Да получите нови знания и професия с бъдеще;
• Сертификат, доказващ знанията ви;
• Нова професионална реализация;
• Сертификат и удостоверение - след приключване на курса, при успешно положен финален тест, издават специален сертификат, доказващ вашите знания и квалификация, както и удостоверение за преминат курс на обучение с 96 учебни часа.

Академията се е ангажирала с прилагането на добри практики, идеи и стандарти, извличайки информация от европейски източници, асоциации, общности и организации. В тясно сътрудничество са с едни от лидерите на пазара.
"Не компаниите движат света напред, правят го хората." Именно това лежи в основата на тяхното партньорство със Siemens България.
Желаете да помогнете в създаването на технологиите и иновациите на утрешния ден, владеете чужд език, притежавате компютърна грамотност? Ако отговорът е "да", завършвайки обучението си при тях в подходяща програма, ще ви предложат нова кариерна възможност в едни от водещите бизнес направления - технически експерти и инженери, IT сектор, Order management, Accounting и Buyers.
Новите възможности за работа започват тук с партньорството им с една от най-големите HR агенции в България. Всички те вярват, че най-голямото предизвикателство е съчетаването на талантливи хора със забележителни бизнес проекти. Те ви мотивират и помагат в подобряването на личните ви умения, знания и качества, а благодарение на партньора им ще превърнете професионалните си цели в реалност.
Възползвайте се от тяхната програма за сътрудничество с Колеж "Света Ариадна", ако желаете да продължите своето професионално образование в областта на туризма, маркетинг, информатика и моден дизайн или икономика и мениджмънт, придобивайки колежанска диплома с право на упражняване професията след втората година.
Желаете бакалавърска степен? Може да получите и нея след още 2 години в записване на специалност в един от партньорските университетите на колежа.
Получавате 100% признаване на преминалия към тях курс на обучение и съответните предмети след издаване на приложение към сертификата ви от тяхна страна.

Активни оферти

Отзиви от клиенти на Академията БГ

 • Профилна снимка на Рада Бояджиева
  5

  с нови теми и нови идеи

 • Профилна снимка на Ана М.
  5

  Много Ви благодаря за полезното обучение!

 • Профилна снимка на Petya Traykova
  5

  Много съм доволна от курса! Материалите са изчерпателни и изключително полезни. Благодаря ви!

 • Профилна снимка на Дорена Баджакова
  5

  Много систематизиран и разбираема подготвен мателиал по темата.

Други места около Академията БГ

За 3911  дни публикувахме 90,070 оферти и Ви спестихме 24,165,639 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола