Анидел Травел - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Анидел Травел е лицензиран от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК 01 6922 и в изпълнение на чл. 42 от Закона за туризма. Агенцията има Застраховка „Отговорност на туроператор” в ОЗК АД № 0703-700-2014-00001 до 01 2016 година. Фирмата е създадена като транспортна компания през 1992 година за превоз на пътници в страната и чужбина.

С течение на времето и новите изисквания на потребителите услугата да е по-пълна, качествена и компактна през 2012 година се създаде туристическа агенция Анидел Травел ЕООД.  Във фирмата работи екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на туризма, готови да превърнат вашите мечти в реалност. Анидел Травел е член на НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ ТУРИЗЪМ.

Приоритет на фирмата е организирането на различни лагери, екскурзии, ваканции, образователни турове, арт училище с образователен характер, спортни празници на открито, пролетни и новогодишни тържества.
Анидел Травел има индивидуален и искрен подход към децата, налагайки нов стандарт в ученическите пътувания и по този начин печели сърцата на много учители, родители и ученици, използвали вече техния продукт.

Изкупени оферти

Други хотели около Анидел Травел

За 3808  дни публикувахме 86,524 оферти и Ви спестихме 24,126,488 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола