Апартаменти за гости Свети Трифон Пампорово - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Апартаменти за гости Свети Трифон се намират в в централната част на курортен комплекс Пампорово, на 200 м от лифта за ски център Студенец.

Разположени са в Апартхотел Свети Трифон - четириетажна сграда с асансьор и топъл гараж с 12 паркоместа. Отличават се с модерен и функционален дизайн и имат великолепен панорамен изглед към Родопа планина и към писта Shoky.

Апартаменти за гости Свети Трифон предлагат няколко типа съвременни и модерно обзаведени апартамента - 23 на брой, с общ капацитет 50 редовни и 40 допълнителни места за настаняване.

Родопа планина е известна с меките си гънки, заради които тук няма лавини. Пампорово има тази привилегия да бъде в Родопите, а неговите гости имат още едно голямо преимущество - тук доказано повечето от дните в годината са слънчеви. Пампорово е Вашия курорт - в случай, че търсите най-доброто място за семейна почивка. Защото тук склоновете са като прегръдка и носят само удоволствие, но не и заплаха, за Вас и вашите деца. Това го знаят много почитатели на курорта. Неслучайно семейства идват всяка година, десетилетия наред. Заповядайте!

Апартаменти за гости Свети Трифон ви очакват.

Активни оферти

Изкупени оферти

Други хотели около Апартаменти за гости Свети Трифон

За 3866  дни публикувахме 88,367 оферти и Ви спестихме 24,151,935 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола