Балнеохотел Дианамар Павел Баня - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Балнеохотел Дианамар 5* е най-новото бижу на град Павел баня - хотелски и търговски комплекс с блок - Специализирана Болница за Рехабилитaция - СБР.

Архитектурата на Балнеохотел Дианамар 5* се откроява с нетрадиционни форми, внушителни размери и оригинални решения. Интериорът очаквано кореспондира с външния вид, впечатлявайки с интересни дизайнерси виждания, които съчетават лукс, удобства и уют както в хотелската, така и в балнеолечебната част.

Балнеологичният сектор е структуриран съобразно принципите и стандартите за практикуване на "Физикална медицина и рехабилитация". Тъй като всички изисквания и условия на институциите са спазени, балнеохотелът е в състояние да работи в редица направления: като специализирана болница за рехабилитация, прием на болни към НОИ при сключване на договор, както и на свободни начала.

"Надяваме се съчетаването на прекрасните условия, предоставяни от сградата, с правилната й експлоатация, да накарат и тук пациентите ни да усещат постоянно специалното отношение към тях. Стремежът ни е бил и ще остане и занапред с пълна сила в тази посока."

Балнеохотел Дианамар 5* разполага с най-съвременна медицинска балнеологична апаратура.

За закуска или обяд, следобедно кафе или коктейл, семейно празненство или гала-вечеря, в ресторанта на хотела могат да направят всичко, за да задоволят Вашите вкусове. Класическият ресторант разполага със 180 места /разположени в две зали/, летни тераси с изглед към красив парк. В този ресторант се сервират закуската и вечерята на блок маса, които са включени в цената на нощувката.
Ресторантът ще Ви изненада приятно с комфорт и светлина, за да се насладите на една спокойна и ползотворна почивка . В ресторанта се предлага и А ла карт меню с различни местни и чужди кулинарни изкушения. Винарната на ресторанта предлага богат избор от отбрани вина, като винената колекция е представена както от типичните български сортове вина, така и вина от Франция, Нова Зеландия, Австралия, Чили и други.

Балнеохотел Дианамар 5* разплага с лоби бар. Това е мястото за Вашето сутрешно кафе, обяд от предлаганото разнообразно Обедно меню или А ла карт меню, освежаващ коктейл или друга напитка. В лоби-барът на Ваше разположение е библиотека с книги от различни жанрове, които могат да Ви бъдат приятна компания. Отпуснете се на градинската тераса, разположена до един от символите на град Павел баня – „Старият Бряст“. Хотелът разполага и с бар басейн.

Балнеохотел Дианамар 5* разполага със стандартни стои, студиа и апартаменти за настаняване, всички са обзаведени луксозно и са с изглед към града или парка.

Изкупени оферти

Други хотели около Балнеохотел Дианамар

За 3606  дни публикувахме 79,272 оферти и Ви спестихме 23,288,053 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола