Екополис Вили Болярка Главатарци - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Екополис Вили Болярка се намира на брега на язовир „Кърджали“ в с. Главатарци – едно от най-красивите кътчета на Родопите. Вилите са построени съобразно всички европейски стандарти и изисквания и за изграждането им са използвани най-висококачествени материали.

Благоприятното разположение и близостта до хотелите „Главатарски хан“ и „Трифон Зарезан“ позволява използването на тяхната база (ресторант, басейн, бар и т.н.), както и луксозното изпълнение на Екополис Вили Болярка, превръщат вашия избор за почивка в приятно прекарани мигове.

Екополис Вили Болярка дава възможност да изберете да осъществитe вашата мечта за почивка през уикенда или една ваканция далеч от задушния град, в една прекрасна вила, разположена в едно райско кътче от Родопите – с. Главатарци, на брега на язовир „Кърджали“.

• Голямата къща е на четири етажа разполага с 4 спални съответно на 2-ри и 3-ти етаж като към всяка има тераса и самостоятелен санитарен възел с баня. Дневната стая се намира на първият етаж и обзавеждането и се състои от камина, трапезарна маса за 6 души и напълно оборудвана с електроуреди кухня даваща възможност за самостоятелно приготовление и съхранение на храни и напитки за по-дълъг престой. Отделният санитарен възел с баня и разтегателната холова гарнитура прави възможно използването на дневната стая за допълнителни гости или деца. В приземният етаж къщата разполага със сауна и душ кабина. Всички стаи във вилата са с чудесен изглед към язовир „Кърджали“. За удобството на клиентите зад всяка къща има и паркоместа за автомобили както и самостоятелен двор за игри и празнества. Комплексът е един от малкото със собствена пречиствателна станция.

• Малката къща е на два етажа и разполага с 2 спални като към всяка има и самостоятелен санитарен възел с баня, дневна стая с камина и отделна тоалетна на първият етаж. Кухнята е напълно оборудвана с електроуреди и дава възможност за самостоятелни приготовления и съхранения на храни и напитки за по-дълъг престой. Разтегателната холова гарнитура прави възможно използването на дневната за допълнителни гости или деца. Двете тераси съответно на 1- ви и 2- ри етаж позволяват на гостите да се наслаждават на невероятната природа на източните Родопи съчетана с неповторимото излъчване на язовир „Кърджали”. За удобството на клиентите зад всяка къща има и паркоместа за автомобили както и самостоятелен двор за игри и празнества. Комплексът е един от малкото със собствена пречиствателна станция.

Екополис Вили Болярка ви очаква.

Изкупени оферти

За 3645  дни публикувахме 80,855 оферти и Ви спестихме 23,525,657 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола