Хермес Холидейс София - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

ХЕРМЕС е богът, пратеник на Олимп, закрилник на всички, осмелили се да прекосят границите.

Хермес Холидейс е основана през лятото на 2007 година с много смелост и ентусиазъм, с вярата във възможностите им, защото е лесно да копираш добрите идеи, но креативният талант е уникален.
Независимо от вашия бюджет и стил на пътуване те имат идея за пътешествие.
Доверяват се на дългогодишни партньори, проверени хотели и транспорт, компетентни водачи на техните групи, доказани екскурзоводи по дестинации и не на последно място - няма да ви заведат там, където не са били!
Вярват, че хората пътуват, за да срещат нови светове и да се докоснат до непознати обичаи и култури извън познатите маршрути, да се запознаят с местните, да попитат за техния живот, мечти, надежди и предизвикателства. Приятната страна на нещата е, че винаги има какво ново да научат. Ако имате идея, която не намирате в техните оферти – споделете я! Ако вече не са имали подобна програма, те с удоволствие ще я подготвят. Разчитат на вас, за да поддържат продуктите си свежи и вълнуващи.
Целта им е да се приберете в България доволни и да кажете на всички ваши приятели и познати: "Това беше ваканцията на живота ми!"

... И понеже човек живее, за да сбъдва мечтите си – споделете с тях следващата си мечта! Прекосете границите с Хермес Холидейс!

Активни оферти

Изкупени оферти

За 3866  дни публикувахме 88,367 оферти и Ви спестихме 24,151,935 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола