Хотел Court Inn Панагюрище - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотел Court Inn 3* е открит през 2017 година в град Панагюрище в близост до южните склонове на Средна гора. Това е първото, което ще Ви впечатли като гост – гледката, която осигуряват не само от стаите и апартаментите, но и от външния асансьор на сградата.


Хотел Court Inn 3* разполага с 33 двойни стаи и 24 апартамента с чар и стил, създаващи уютна и спокойна обстановка. Точно това е и другото предимство – разположен на тихо и спокойно място и на едва 1.7 км. от центъра на града.

В непосредствена близост до Хотел Court Inn 3* се намира тенис корт, на който всяка година се организира най-големият турнир за аматьори в област Пазарджик – Court Inn Tennis Challenge

Всяка стая или апартамент е Хотел Court Inn 3* разполагат с климатик, телевизор, кухня, собствено санитарно помещение и легла с различни размери.

Лоби барът на комплекса ще Ви предложи топла и подходяща кухня за сезона, напитки и възможности за организиране на различни чествания. Всичко това е подпомогнато допълнително от конферентната бизнес зала за Вашите събития.

Освен че Court Inn организира различни забавления като тенис състезания, обиколки из историческите музеи на града, екстремен туризъм и достъп до много еко пътеки, в самата сграда на комплекса ще се запознаете с уникални творби на Кандински, Мондриан и не на последно място Леонид Афремов. На входа е изградена витрина с ценната за България придобивка – телескопа (зрителната тръба) на д-р Петър Берон, изобразена и увековечена върху банкнотата от десет лева.

Хотел Court Inn 3* разполага допълнително със самостоятелно помещение за пране и гладене, голяма библиотека и учтив персонал, с който престоят Ви ще е повече от отличен.

Хотел Court Inn 3* ви очаква.

Изкупени оферти

За 3866  дни публикувахме 88,367 оферти и Ви спестихме 24,151,935 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола