Хотел Горски дом Трявна - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотел Горски дом 3* е проектиран и построен в духа на местната архитектурна традиция на Трявна с надеждата да осигури на гостите си спокойствие и сигурност в непосредствена близост до природата и стария възрожденски град с вековни културни традиции. Архитектурата на сградата е вдъхновена от прочутото Славейково школо в Трявна.

Гостите ще се насладят на специално подбрани архитектурни детайли, които са неразделна част от традиционната тревненска възрожденска школа. Непосредствено пред сградата на Хотел Горски дом 3* е изграден амфитеатър с 60 места и широк плочник, удобен за отдих, културни занимания, прояви и развлечения. Забележителност на двора са каменните стени, опасващи цялата сграда на различни нива.

Хотел Горски дом 3*, Трявна е разположен на южния склон на тревненската котловина на 620 метра н.в. Хотелът се намира в тихо и уютно кътче сред гора на 250 метра извън махала Койчовци и на 3 км. от центъра на Трявна. Хотел Горски дом 3* предлага ресторант, безплатен Wi-Fi и паркинг на място. Всички стаи разполагат с телевизор, гардероб, бюро и собствена баня с душ. Осигурени са спално бельо и хавлии. Всяка сутрин се сервира континентална закуска. Горски дом предлага също бар, зала за игри и транспортни услуги.

До Койчовци се стига по асфалтов път в посока юг, през Качунската махала на Трявна, където някога са работили тревненските зографи. От чешмата на махалата до хотела има стар макадамов път, който допълва усещането за автентичен тревненски дух. Към Трявна и цялата долина се разкрива прекрасна гледка. Районът е достъпен през цялата година. Трявна е разположена в центъра на България с лесен и удобен достъп от всички страни. На 20 км от Габрово, 45 км от Велико Търново, 245 км от София, 270 км от Варна, 170 км от Пловдив, 100 км от Стара Загора, 250 км от Бургас, 130 км от Русе.

Хотел Горски дом 3* ви очаква.

Изкупени оферти

Други хотели около Хотел Горски дом

За 3745  дни публикувахме 84,275 оферти и Ви спестихме 24,073,496 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола