Хотел Синева Парк Свети Влас - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотел Синева Парк 4* е разположен на 100м от плажната ивица на Свети Влас. Районът е известен с лечебния си климат, подходящ за рехабилитация на белодробни заболявания.

Хотелът разполага със 75 двойни стаи, голяма част от които са с морски изглед. На разположение на гостите са още 7 студия, 11 апартамента. Всички помещения са климатизирани и оборудвани с телевизор, телефон и мини хладилник, самостоятелна баня.

В Хотел Синева Парк 4* се извършиха реконструкции и инвестиционни мероприятия, които го изградиха и наложиха като един еко ориентиран хотел. В тази връзка се предприеха много мерки за намаляване на вредните емисии, отделяни в атмосферата. Осигуряването на топлата вода става чрез слънчеви батерии, а индивидуалните климатици са подменени с централизирана VRF - система за охлаждане и отопление. Климатичната система функционира в стаите, рецепцията, лоби бара и ресторанта. Парковото, както и вътрешното хотелско осветление, се осигуряват чрез LED системи. Кухненското и ресторантско оборудване е подменено изцяло с възможно най-енергоефективното такова към момента. От скоро в хотела функционира закрита климатизирана зала за анимация. Старите гости на хотела знаят, че той съвместно с Българската и Европейската асоциация за защита на птиците предприема съгласувани мерки за защита на местообитанията на прелетните птици. Лястовиците, които са едни от първите гости, са най-добрият индикатор за чистотата на атмосферния въздух в района.

Хотел Синева Парк 4* разполага с тенис корт, мини голф игрище, уелнес и фитнес съоръжения и детски клуб, външен басейн със зона за деца. За малките посетители има анимация за деца - двуседмична програма, детски клуб - Prima kids, детска дискотека, детска площадка и др.

В ресторанта на Хотел Синева Парк 4* се сервират разнообразни български и интернационални ястия. Изхранването е на база All Inclusive. Има и бар край басейна, където се предлагат различни напитки. Гостите могат да паркират безплатно на улицата.

Изкупени оферти

Отзиви от клиенти на Хотел Синева Парк

  • Профилна снимка на Аделина Джокина
    5

    Страхотен хотел и персонал! най-добрия в Свети Влас.Препоръчвам!

Други хотели около Хотел Синева Парк

За 3860  дни публикувахме 87,981 оферти и Ви спестихме 24,140,895 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола