Хотел Велина 4* Велинград - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотел Велина 4* е модерен четиризвезден хотел, сертифициран по ISO 9000 за добри производствени практики и HACCP система за безопасност на храните. Във вече далечните 60-те години на ХХ век, управляващата тогава в България Българска комунистическа партия, възлага на екип учени от БАН и МА да извършат проучване и предложат терен за построяване на балнеологичен център с предназначение за лечение и възстановяване на управленския елит на страната. След проучване на различни терени в почти всички балнеологични центрове в България екипът учени предлага гр. Велинград като място с изключително подходящи и отговарящи на заданието характеристики. От няколко разгледани строителни петна в и около Велинград окончателният избор е сегашното местоположение на Хотел Велина 4*. ЦК на БКП възлага на "Главпроект" с ръководител на екипа арх .Лазаров да проектира балнеовъзстановителния комплекс. През 1969 година строителството е завършено и комплексът отваря врати. През годините комплексът се развива и като сграден фонд и оборудване, и като професионален опит в областта на балнеологията, рехабилитацията и туристическите услуги.

Модерният Хотел Велина 4* се намира в спокойните околности на известния балнеоложки курорт Велинград. Той предлага красив изглед и чудесен открит и покрит басейн. За гостите са осигурени безплатен WiFi и безплатен паркинг. Външните и вътрешните басейни са отворени през цялата година.

Всяка стая в Хотел Велина 4* разполага с телевизор с кабелни програми, минибар, хладилник и самостоятелна баня с вана или душ и сешоар.

Ресторантът на Хотел Велина 4* разполага с открита тераса и сервира традиционна българска кухня. Гостите могат да релаксират в лоби бара. Хотелът предлага също напълно оборудвана конферентна зала.

Из потъналите в зеленина околности ще откриете многобройни туристически пътеки.

Изкупени оферти

Други хотели около Хотел Велина 4*

За 3911  дни публикувахме 90,023 оферти и Ви спестихме 24,165,639 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола