Хотелски комплекс Лагуна Лозенец - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотелски комплекс Лагуна представлява ресторант и еднофамилен семеен хотел. Хотелът е с категория 2* и е панорамно разположен на брега на Черно море в Лозенец. Хотелската част на комплекса заработи в началото на лято 2007. Преди началото на всеки летен сезон базата се модернизира и обновява.

Хотелски комплекс Лагуна разполага с 14 стаи, 2 студия и 2 луксозно обзаведени апартамента. 
14-те двойни стаи, 2-те студия и 2-та апартамента, предлагат уют и комфорт на своите гости. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, климатик, кабелна телевизия, интернет, панорамна тераса към морето. Стаите, студията и апартментите са стилно и модерно обзаведени.

Хотелски комплекс Лагуна има ресторант, който сервира български национални ястия, морски специалитети, както и ястия на скара. На разположение е бар с отлично селектирани напитки. Предлага се рум-сървиз.


Хотелски комплекс Лагуна се намира на 60 км. южно от Бургас и е част от уникалния и единствен по рода си еко парк „Странджа“ в подножието на Странджа Планина, а в съседство се намира природен резерват „Перла“. Не е необходимо да избирате дали да отидете на планина или на море, а просто да посетите Лозенец и Хотелски комплекс Лагуна. Селцето е малко, кокетно и уютно. Преобладават двуетажните и триетажните къщи и вили, превърнати в комфортни малки хотели или даващи квартири за почиващите. Осеяно e с много зеленина. Тук се съчетават планински и морски климат. Измервания сочат, че морската вода в курортното село е най-чиста по българското черноморие, а наличието на полезни микроелементи като магнезий, калций, йод, бром и др. са оценени високо от специалисти от целия свят. В Лозенец се намира църквата „Св. Георги“, изградена изцяло с дарения. Само на 1 км северозападно от Лозенец непосредствено преди прекрасния плаж на бившия к-г Корал се намира и пещерата Мечата дупка, заобиколена от 2 райски плажчета. Името й се дава преди много години от стари рибари, уловили двойка тюлени (морски мечки) в своите мрежи. В близост до курортното селце се намират и могат да се видят:
Национален парк Странджа, Реките Велека, Караагач, Дяволска, Природен резерват Ропотамо - намира се само на 15 км. от Лозенец. За туристите се провеждат екскурзии с лодки по течението на реката всеки ден от седмицата, Село Велика и Ботаническата градина на семейство Серафимови - намира се на 4 км. югозападно от Лозенец, а туристите могат да закупят от предлагащите се растителни видове, Село Резово, крепостта Кастрицион и заливът Силистар - намира се на 25 км. южно от Лозенец, точно на устието на река Резовска, по която минава границата между България и Турция. Селището е най-южната точка по черноморското ни крайбрежие и има богата древна история, Беглик Таш, Българският „Стоун хендж“ - намира се в буферната зона на резерват Ропотамо, на 14 км. от Лозенец. В красивия Лозенец ще намерите всичко, което прави една почивка пълноценна и незабравима - красива природа, невероятни плажове, възможности за спорт и туризъм.

Хотелски комплекс Лагуна ви очаква.

Изкупени оферти

Други хотели около Хотелски комплекс Лагуна

За 3606  дни публикувахме 79,272 оферти и Ви спестихме 23,288,053 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола