Къща за гости Дядовата къща Елена - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Къща за гости Дядовата къща са намира в гр. Елена, общ. Велико Търново. Дядовата къща е идеалното място за вашата почивка и заради местоположението си. Намира се в града и наблизо са всички удобства - заведения, магазини, басейни. Къщата е разположена на тиха уличка, така че битовият стил, уютът, чистотата и спокойствието създават усещане у вас сякаш сте далеч от цивилизацията.

Максималният капацитет за настаняване на Къща за гости Дядовата къща е за 10 човека, разпределени в 3 спални - тройна, двойна и четворна + 1 допълнително единично легло.

На ваше разположение в Дядовата къща са добре оборудвана кухня и механа с всички удобства. Wi-Fi, три места за паркиране, барбекю на двора. Чардакът може да се превърне в любимото ви място за сутрешна закуска, обяд или незабравимо прекарване в прохладните летни вечери.

Домакините на Къща за гости Дядовата къща са се постарали да създадат за вас условия, в които ще се чувствате чудесно - както трябва да се чувства човек, който е на почивка. Отоплява се с локално парно. На всеки етаж има санитарен възел. Обзаведена е с вкус в еленски възрожденски стил.

Активни оферти

Изкупени оферти

Други хотели около Къща за гости Дядовата къща

За 3745  дни публикувахме 84,275 оферти и Ви спестихме 24,073,496 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола