Комплекс Детелина Хисаря - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Комплекс Детелина се намира върху 3600 кв. м. самостоятелен парк в южната част на град Хисаря. Разположен на тихо и спокойно място, от едната си страна заобиколен от широколистна гора, той предлага прекрасни условия за целогодишна почивка и възстановяване. 

Комплекс Детелина предоставя идеални възможности за релаксация и укрепване на здравето благодарение на почти целогодишните слънчеви дни, чистия планински въздух, липсата на промишлени предприятия и наличието на топла минерална вода. Обграден от редки растителни видове и много цветя, в него се постига уникалното съчетание между природа и урбанизация. 

Комплекс Детелина е на четири етажа и се състои от две части: жилищна и хотелска. Към него има безплатен паркинг. В жилищната част се намират 21 двустайни апартамента средно от около 60 кв. метра всеки. Апартаментите са организирани по следния начин: входно антре, от което се влиза в отделните стаи - дневна с кухненски бокс, спалня и баня. От дневната и спалнята на апартаментите се излиза на обширна панорамна тераса. 

Комплекс Детелина разполага с приемна, панорамна тераса, детска площадка за игри и парк за разходка. В южната му част е разположен басейн, както и водни атракции за възрастни и деца. На партерния етаж се намира спа център, включващ сауна и джакузи. Със своя спа център, многофункционален басейн и голямо парково пространство, заобиколен от уникална природа, комплекс Детелина се превръща в един оазис за целогодишен престой, почивка и възстановяване, като предоставя всички удобства и пълно спокойствие на своите посетители.

Изкупени оферти

Други хотели около Комплекс Детелина

За 3808  дни публикувахме 86,524 оферти и Ви спестихме 24,126,488 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола