Комплекс Грийн Парадайз Приморско - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Фирмата „Виктори Ко“ ЕООО е създадена през 2007г. като фирма за строителство на жилищни сгради, хотелски комплекси, инфрастурктурни обекти и магазини. Дори и млада, фирмата вече се доказа като надежден и верен партньор, като всеки път изпълнява работата си качествено и добросъвестно. „Виктори Ко“ ЕООД извършва всички видове СМР в минимални срокове и с най-високо качество. Целта на „Виктори Ко“ ЕООД е качествено извършване на поръчките. Идеите й се проектират в най-кратки срокове, с висока точност, голяма доза въображение, страхотна естетика и оригиналност. Фирмата работи основно с български материали или чужди, отговарящи на стандартите на Европейския съюз.

Комплекс Грийн Парадайз се намира в дъбова гора сред високи дървета, гъста зеленина, тишина и горски въздух, само 9 минути пеш от прекрасния Южен плаж в Приморско. Вътре ще може да се насладите на плътно и разнообразно озеленяване с много различни цветя, храсти и дървета, както и прекрасни декорации.
Комплекс Грийн Парадайз предлага на своите гости и жители: ресторант, подземен паркинг, 3 открити басейна, 1 закрит топъл басейн, Сауна, Джакузи, Парна баня, Детска стая за игри, Зони за барбекю, Фитнес зала, Беседки за почивка и Рецепция

Изкупени оферти

Други хотели около Комплекс Грийн Парадайз

За 3866  дни публикувахме 88,367 оферти и Ви спестихме 24,151,935 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола