Комплекс Клиф Бийч Обзор - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Комплекс Клиф Бийч 4* е разположен високо на скалистия южен бряг в залива на Обзор. Заобиколен от непокътната естествена зеленина, комплексът се извисява над близкия плаж на Иракли и открива непосредствена гледка към черноморската шир.

В Комплекс Клиф Бийч 4* ще откриете изискана хармония между комфорт, лукс и изтънчено удоволствие, на които лесно ще се предадете без съпротива. Хармонично се преплитат средиземноморската архитектура и арабската мистика.

Комплекс Клиф Бийч 4* е съставен от четири основни сгради, разположени около каскадни басейни, изкуствени реки и градини. Ориентиран е изцяло към морето, така че слънчевите лъчи на изгрева да проникват във всички части на комплекса.

Просторът и панорамата са основни вдъхновители за създателите на Комплекс Клиф Бийч 4* и това е отразено във всяко помещение и детайл. A луксът и специфичната екзотика присъстват навсякъде - от фасадата на комплекса до интериора във всяка стая.

Освен комфортни стаи и апартаменти, на ваше разположение в хотела са парна баня, сауна, вътрешен басейн и фитнес център.

Комплекс Клиф Бийч 4* ви очаква.

Активни оферти

Изкупени оферти

Други хотели около Комплекс Клиф Бийч

За 3916  дни публикувахме 90,271 оферти и Ви спестихме 24,165,793 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола