Комплекс Максимус Велико Търново - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Комплекс Максимус се помещава в градска къща от 1860-те години, на 10 минути пеша от пазара Самоводска чаршия и на 2,5 км от средновековната крепост на хълма Царевец. Търновска къща на 150 години, паметник на културата, е реставрирана и превърната и в съвременния хотел "Максимус". Намира се в центъра на град Велико Търново. Това дава възможност на гостите да стигат лесно и бързо до всички атракциони в града.

Част от Комплекс Максимус е и пиано бар, а на втория етаж са разположени хотелските стаи. Посетителите им може да се любуват по време на престоя си на невероятна гледка към река Янтра, хълмовете Царевец и Света гора. Обслужването и атмосферата в хотела пренасят гости в свят, където желанията им са на първо място.

Капацитетът на легловата база е разпределен в седем стаи с тераси и два апартамента. За разлика от големите хотели, Комплекс Максимус ви предлга не само добре обзаведени стаи (кабелна телевизия, безжичен Интернет, телефон, климатик, радио, сешоар, мини бар и рум-сервиз), но атмосфера на домашен уют.

Вашите автомобили може да паркирате без проблеми с местата, защото близо до сградата на хотела са някои от най-големите обществени паркинги в град Велико Търново.

Комплекс Максимус ви очаква.

Изкупени оферти

Други хотели около Комплекс Максимус

За 3916  дни публикувахме 90,267 оферти и Ви спестихме 24,165,793 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола