Комплекс Мистрал 2 Свети Влас - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Комплекс Мистрал 2 се намира в курортно градче Свети Влас - между комплексите Слънчев бряг и Елените. Близостта му до летище Бургас, само на 30км, го прави удобна и предпочитана дестинация.

Комплекс Мистрал 2 е разположен на самия бряг на морето, над плажа, в подножието на Стара планина. Уникалното съчетание на морски и планински въздух действа благотворно върху здравето на възрастни и деца.

Международен Детски Оздравителен лагер ”Мистрал 2” гр. Свети Влас - това е земя на щастливото детство, младостта, здравето, творчеството и дружбата на брега на Черно море!  Международен Детски Оздравителен Лагер ,,Мистрал 2'' e създаден през 2000 год. от г-н Стефан Трифонов. С голямата си любов към децата г-н Трифонов през 1999 г. решава да създаде комплекс за деца и юноши така през 2000г. МДОЛ ,,Мистрал 2’’ отваря своите врати. Лагерът е посещаван от руски, украински, румънски, полски и Български деца и юноши. Мистрал 2 е разположен на площ от 10 000 кв. метра и се състои от 20 триетажни къщички.

Във всяка стая на Комплекс Мистрал 2 има баня и тоалетна, телефон, хладилник, гардероб ношно шкафче, закачалка, климатик. Комплексът разполага с просторен ресторант, 2 басейна с дължина (25м 12м ;16 м. - 6 м.), миниголф, открит амфитеатър, футболно, баскетболно и волейболно игрище с изкуствена трева, фитнес тренажор, наземен шах, открита кинозала, сувенирен магазин, хранителен магазин, игрална зала, закрита зала за танци (с ламинат, станки и огледала), администрацията е денонощна, собствена плажна зона с чадър (ограждение в морето с дълбочина 1.20м, където да се къпят по-малките деца), а за тяхната безопасност се грижат професионални спасители както и на плажа така и на 2-та басейна.

За безопастността на вашите деца комплексът разполага с 24 часова охрана която не допуска външни лица в комплекса.
Хранителния режим се състои от 4-кратно хранене, което включва - закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря и нощна закуска. В часовете от 14:00 до 16:00 ч. е най- силно слънцето и не е полезно за децата да стоят на плажа, затова през тези часове децата си почиват в стаите. За да може вашето дете да не се нуждае от абсолютно нищо, създателя на лагера г-н Трифонов се е погрижил за най-малкия детайл, свързан с благополучен отдих на госта. За богатото и разнообразно меню, което предлага комплексът се грижи екип от 10 готвача. В комплекса е строго забранено внасянето и употребата на тютюнови изделия, алкохол и наркотици.

Прекрасното съчетание на климатични условия на гр.Свети Влас, творческия отдих и насоченост към физическото развитие помагат на гостите да укрепят здравето си и едновременно с това да получат пълноценна почивка.

Комплекс Мистрал 2 ви очаква.

Изкупени оферти

Други хотели около Комплекс Мистрал 2

За 3800  дни публикувахме 86,259 оферти и Ви спестихме 24,126,023 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола