Комплекс Тодорини кукли Монтана - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Комплекс Тодорини кукли в село Спанчевци, Монтана предлага на своите посетители уют и непринудена атмосфера.

Разположението на Комплекс Тодорини кукли позволява на всеки един гост да се наслади на уют и гостоприемство. Забележителностите и традициите на българската култура са представени по иновативен и модерен начин, за да оползотворят почивката на всеки един гост. Спокойствие и уединение са основни черти, характерни за хотелски комплекс "Тодорини кукли". Заобиколени от природа, чист въздух и спокойствие, всички гости на комплекса ще имат възможността да се отдадат на заслужена почивка.

Малките детайли са в основата на съвършенството. Затова красотата на хотелския комплекс е изразена както отвътре, така и отвън. Природната идилия е акомпанирана от невероятен лукс и модерен дизайн, които допринасят за уюта и спокойствието на гостите. Насладете се на незабравимото изживяване да бъдете част от Комплекс Тодорини кукли!

Ресторантът на Комплекс Тодорини кукли предлага традиционна българска кухня. Всички продукти са пресни и отговарят на най-висок стандарт за качество, за да може всеки един клиент да се наслади максимално на ползотворната си почивка. Дизайнът съчетава автентичните български детайли и съвременен лукс, за да предложи на клиентите уютна и непринудена атмосфера. Откритата тераса и ресторантът са подходящи за организиране на частни партита и празненства.

Детският кът предлага великолепна опция за забавление на вашите деца. За най-малките има детска стая, оборудвана с висококачествени дървени играчи.

Комплексът разполага с две конферентни зали. Капацитетът им (малка - 15 места; голяма - 60 места) и разположението на „Тодорини кукли”, предлагат идеални условия за организиране на: корпоративни мероприятия, тийм билдинг, тренировки на танцови или спортни състави.

Басейнът на територията на Комплекс Тодорини кукли се състои от две части с обща дължина 16м. За малчуганите има обособена част с диаметър 3м. Басейнът се пречиства постоянно, за да може клиентите да се радват на кристално чиста вода и на гледка към величествената Стара планина.

За по-активните има на разположение открита спортна площадка, която дава възможност за семейно или групово спортуване и развлечение. Фитнесът ви предоставя изцяло ново оборудване за поддържане на добрата Ви форма.

Комплекс Тодорини кукли ви очаква.

Изкупени оферти

За 3916  дни публикувахме 90,267 оферти и Ви спестихме 24,165,793 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола