Фондация Безгрижно детство - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

Фондация Безгрижно детство е неправителствена организация. Съществува от 2008г и работи и с благотворителна цел. Целта им е работа предимно с деца, които имат трудности в развитието от всякакъв тип. Техният екип сам по себе си е мултидисциплинарен, състоящ се от специалисти - логопед, психолог, кинезитерапевт, арт терапевт, музикотерапевт, технически и административни специалисти и др. На всеки пост е човек с голям морал и ценностна система, подкрепяща и развиваща децата и техните семейства в борбата за по-добър живот.

Всеки има право на ШАНС! Обектът разполага с апаратура от последно поколение в Сензорна стая - нейните функции са развиващи и провокиращи различните сетива на малки и големи. От друга страна разполагат със солна пещера, която е вид солна стая с дизайнерски интериор, осветление и медия, лабиринти от пещерни фигури и места за сядане. Тя се използва за подобряване и развитие на дихателната система на нашите клиенти. Академия за родители - едно своеобразно училище за начинаещи и напреднали родители, където специалисти в различни области ще четат лекции на различни теми като: ранно детско развитие, кърмене, двигателна система и набор от движения до първата годинка и т.н.

Нека споменем и перфектната локация, а именно бул. "Марица Юг" - точно под Пешеходния мост. Една точка в Пловдив, която може да се достигне от всякъде с градски транспорт, лесна за намиране, с място за паркиране... Разполагат и с кът за родителите, където да изчакат своите деца от сесия със специалист. Тяхната мисия е да подкрепят децата в тяхната борба за развитие, да подобряват уменията и знанията на родителите, за да помагат в цялостната дейност, да се полагат правилните грижи, съобразени с потребностите на децата.

Активни оферти

Изкупени оферти

Други места около Фондация Безгрижно детство

За 3911  дни публикувахме 90,023 оферти и Ви спестихме 24,165,639 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола