Верига супермаркети T MARKET - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 41 малки и големи градове в цяла България. Във всички техни 85 физически магазина и онлайн магазин за София, може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки.

Веригата присъства на българския пазар от 2005г, като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2 000 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България. Веригата супермаркети е част от литовската Maxima Grupe, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

В онлайн магазина на T MARKET може да бъде намерено богато разнообразие от висококачествени стоки на ниски цени. Там българското присъствие на стоки е 80%, а подкрепата на родните производители е съществена част от политиката на T MARKET още от създаването ѝ у нас. На https://www.tmarketonline.bg всички в София и областта могат да пестят време и усилия при ежедневното си пазаруване на хранителни стоки.

Изкупени оферти

Отзиви от клиенти на Верига супермаркети T MARKET

 • Профилна снимка на Светослав Гендуров
  5

  Много неудобства причинява факта, че не се скриват и отразяват използвните вучери. Тка няколко пъти се е случило да дам ползван вучер, добре, че ме познавт вече в магазина, за да оправим нещата.

 • Профилна снимка на Mila Velikova
  3

  Храната беше на ниво, но това с отпечатването на ваучери е мъчение!!! Не може ли с код и номер от телефона или баркод? Ако за в бъдеще трябва отново да разпечатвам, категорично няма да използувам услугите ви.

 • Профилна снимка на Kostadin Chernev
  5

  Всичко е отлично

 • Профилна снимка на Галина Чотова
  1

  Когато закупих ваучери, минах през два магазина и не успях да ги ползвам, защото нямаше предлагания продукт. При въпроса ми защо предлагат ваучери без покритие, реакцията на пресонала беше крайно негативна. След два дни отново имах проблем. Този път имаше от продукта, но не знаеха какво трябва да правят. Трябваше да извикат управителката, на която и отне повече от половин час да ми маркира ваучерите и да си тръгна успешно от магазина.

Други места около Верига супермаркети T MARKET

За 3911  дни публикувахме 90,070 оферти и Ви спестихме 24,165,639 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола