Естетичен Лазерен център Art Cosmetic studio Русе - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

"Здравейте, казвам се Антония Чепарова и съм медицински козметик. Завършила съм Penso institute Neijmegen Nederland и имам удоволствието да практикувам тази професия през целия си съзнателен живот във всичките ѝ измерения. Започнала съм като гримьор в телевизията, след това сценичен грим и базисна козметика, след като завърших обучението си в София през 1989 година. След специализацията ми в най-новите постижения в областта на медицинската комисия в Холандия от 2003 до 2006 година имах удоволствието да продължавам да се развивам и работя в Швейцария и Австрия. От 2017г. съм щастлива да предоставя опита и знанията си на моите съграждани в създаденото от мен Арт Козметик студио, което за пет години прерастна в Естетичен Лазерен център Art Cosmetic studio Русе.

Благодаря на всички доволни клиенти и приятели, с които извървяхме този път! С желанието си да развивам и да предоставям винаги най-доброто на моите клиенти, направих още много други специализации в сферата на декоративната козметика като МИКРОБЛЕЙДИНГ, МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ на вежди, устни и очна линия, миглопластика, професиолен грим.

Предоставям най-новите апаратури за лице и тяло, както лазерна епилация, лечение на упорито акне, пигментации, фотоподмладяване, така и апарати за стягане и оформяне на силуета, намаляване на обиколките, радиочестотен лифтинг за лице и тяло. Ако имате проблем, който не е описан в предоставените от мен услуги, моля не се колебайте да ме попитате - ако не мога да помогна лично, ще ви пренасоча към подходящ за вас специалист! Красотата идва отвътре. Ние можем отвън единствено да я поддържаме.“

Освен стандартните терапии Естетичен Лазерен център Art Cosmetic studio Русе предлага богата гама от специализирани процедури за лице и тяло: EMSLIM BODY, HIEMT PRO, Липолазер, Микроблейдинг, Перманентен грим, Микропигментация на вежди, устни и очна линия, лазерна и фотоепилация, радиочестотен лифтинг, аква пилинг, кислородна мезотерапия, лазерен карбонов пилинг, BABOR, MATIS, Jean D’ARSEL.

Активни оферти

Изкупени оферти

Други места около Естетичен Лазерен център Art Cosmetic studio Русе

За 3916  дни публикувахме 90,271 оферти и Ви спестихме 24,165,793 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола