Семеен хотел Анели Сандански - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Хотел Анели се намира на уникално комуникативно място в идеалния център на град Сандански, в непосредствена близост до централния площад на града. Това му разположение дава възможност да ползвате всички удобства, които предлага курортният град. В непосредствена близост до хотела има обособен детски кът, който се намира на площада, където може да се отдадете на вашата почивка, а децата ви да играят на сигурно място. В близост се намира сградата на общинската администрация, бизнес център, аптеки, поликлиника, а самият хотел е снабден с всички видове комуникации, както и безжична интернет връзка, които вие може да ползвате безплатно. Ресторантът и механата в хотела работят денонощно. С това си местоположение, тези си дадености и добрите за качеството си цени, хотелът и ресторантът в него са изключително подходящи за почивки, командировки, бизнес срещи и други.
Хотел Анели ви дава възможност на разумни цени да получите перфектно обслужване, приятна обстановка и изискана кухня.
Хотелът разполага с 6 апартамента и 8 стаи (4 стаи спалня и 4 стаи с две отделни легла). Важно е за вас да знаете, че ако искате да посетите хотела групово, в него едновременно могат да се настанят 36-40 човека. Всеки наш гост може да се възползва от климатично отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, безжична интернет връзка, румсървиз, ресторант и механа, където по всяко време на денонощието може да си поръчате вкусна храна и разновидни питиета.
Хотелът предлага следните допълнителни услуги:
• Денонощно обслужване;
• При желание от страна на клиента ще съдействаме за прегледи, лечения и процедури в балнео комплексите на град Сандански;

РЕСТОРАНТ И МЕХАНА
Ресторантът в Хотел Анели разполага с основна зала с капацитет 30 места, а през летните месеци предлагаме лятна градина с капацитет 20 места.
През зимния сезон предлагаме на своите посетители реновирана механа с капацитет 30 места, която предлага опция ‘самостоятелно ползване’.
В ресторанта и механата на хотела по всяко време на денонощието може да поръчате вкусна храна и разновидни питиета. Предлагаме на своите клиенти традиционни български ястия, както и богато меню от световната кухня.

Заповядайте при нас! Тук на много добри цени ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното, чистия въздух, средиземноморския климат, красотата на природата, които са характерни за нашия град плюс всичко, което предлага нашият хотел.

Най-новите оферти от Семеен хотел Анели

Други хотели около Семеен хотел Анели

За 3270  дни публикувахме 69,679 оферти и Ви спестихме 22,756,402 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола