Семеен Хотел Аркан Хан Триград - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Индивидуален стил и уют са ключовите думи, които характеризират Семеен Хотел Аркан Хан. Тук традиционната архитектура е съчетана със съвременен комфорт. Тишината и уединеността дават възможност за пълноценна почивка и непосредствен контакт с природата в компанията на домашните ви любимци.

Гостите на Семеен Хотел Аркан Хан получават грижа, добро и ненатрапчиво обслужване в един различен хотел. Това е място, където времето спира, а сетивата се отварят. Насладата от сутрешно кафе, докато мъглите се вдигат, а слънцето полазва нежно по баира или от следобеден коктейл, докато конете препускат на фона на красивия залез, топлината на горящата пещ и ароматът на домашно приготвена храна, ще ви изпълни с радост и хармония.

Семеен Хотел Аркан Хан е мястото, където непреходните ценности и уют се съчетават със съвремения стил. Изхождайки от идеята за индивидуалност, всяка стая носи свой дух и атмосфера различна от останалите. Семеен Хотел Аркан Хан се гордее с богата библиотека от книги от всякакъв жанр, на които можете да се наслаждавате, почивайки си активно без телевизори в стаите.

Предлага вкусна храна, стаи в традиционен стил и безплатен Wi-Fi интернет. Всички стаи включват собствена баня, а някои са а балкон. В ресторанта има телевизор с кабелни канали. Сешоар и уреди за гладене могат да се вземат от рецепцията при заявка. Хотелът разполага с богата библиотека на място.

Конен център Аркан притежава 10 добре обучени коня. Гостите могат да ги наемат за ездачни обиколки или да вземат уроци по езда. На място има и детска площадка.

Семеен Хотел Аркан Хан предлага домашно приготвен хляб и традиционни български продукти от района, като кашкавал, краве и овче сирене и биволско кисело мляко. Широка гама от напитки, както и музикални развлекателни програми, очакват гостите в бар Самар, в ресторанта, на терасата или в барбекю зоната на открито до хотела.

Семеен Хотел Аркан Хан ви очаква.

Изкупени оферти

За 3693  дни публикувахме 82,709 оферти и Ви спестихме 23,740,418 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола