Студио Лотос - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

Студио Лотос
Здравейте на всички, търсещи алтернативна възможност за своето здраве, душевен комфорт и външен вид !

Нашият кабинет по холистична терапия, възстановяване и масаж вече от две години е с отворени врати с цел да ви даде възможност да се погрижите за себе си в здравословно и емоционално отношение, както и за своя външен вид като килограми, обиколки, състояние на кожа и коса посредством различна методика, зависеща от вас самите по един естествен път. Консултациите при нас ще ви помогнат чрез използване на безопасен за вас подход, премахващ причините за вашите проблеми метод с изготвяне на различни комплексни програми, които вие ще ползвате като двигателен и хранителен режим, програми с използването на изцяло натурални и безопасни биологично активни хранителни добавки и супер храни, използването на енергийна рейки терапия, различни видове масажи - лечебни, китайски, точков масаж, акопресура, класически шведски масаж, спортен и антицелулитен масаж, вендузи, зонотерапия и др. или кинезиологични сеанси да промените своето здравословно и емоционално състояние, а също и своята визия. Споделяме идеи и възможност да изглеждате добре и да се чувствате добре, постигайки пълноценен живот за себе си и своите близки.
Нарастващият интерес за промяна в хората да имат хубаво тяло, здрав организъм и душевен мир и спокойствие, ни провокира, в отговор на което ние стартирахме и програмата "Look better and feel better" в нашия кабинет за здраве и добра фигура. От 6.04.2017г. стартирахме и програма Лечебна визкултура и цигун упражнения. Информация в съответната страница на нашия сайт.
Богатият опит и множество резултати, в това което правим, ни дава възможност да помагаме на хората да изглеждат добре, да се чувстват добре и това да ги прави пълноценни и щастливи.
Целта на кабинета е чрез индивидуални консултации и програми или групови занимания да помогнем на всички вас.
Желаем здраве, бодър дух и успешен живот на всички!

Изкупени оферти

Други места около Студио Лотос

За 3316  дни публикувахме 70,951 оферти и Ви спестихме 22,816,460 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола