Тематичен Парк Хепи Ленд - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

На 23км от Варна, в непосредствена близост до туристически комплекс Камчия и Шкорпиловци, граничещ с републиканския път за Бургас, е позициониран най-големият към момента в България тематичен Парк Хепи Ленд.

"Създадохме Парк "Хепи Ленд" с много любов и старание, вложихме в него цялото си сърце и въображение, събрахме под един покрив най-атрактивните игри и забавления!"

Изграждането на парка преминава през три етапа: първият етап е до края на 2015г, втори и трети етап, включващ изграждането на къщички за отдих и къмпинг зона, и оборудване на парка с нови атракции, е до 2018г.
Работно време на парка: Сряда - Неделя: 10:00 - 19:00ч. Почивни дни: всеки Понеделник и Вторник.

В уникалния за страната със своята архитектура, дизайн и тематичната подразделеност парк ви предлагат да посетите т

Тематични кътове:

1. Гъливер
В изкуствено езеро от 800кв.м е пресъздаден образът на Гъливер, свързан с чудни загадъчни пътешествия и места. Също като в романа на Джонатан Суифт вие ще се почувствате като в приказната страната на лилипутите.

2. Дино свят
Вдъхновени от филма "Джурасик Парк" ви представяме един отдавна отминал праисторически свят! Разположен на 2000кв.м, с много декори, растителност и фигури на динозаври в реални размери, които се движат и издават звуци посредством модерната технология Аниматроникс.

3. Карта на България
Изградена е на площ от 600кв.м под формата на 3D карта на България. Tя притежава опознавателен характер и илюстрира природните дадености. Нашите аниматори ще ви проведат кратка беседа за емблематичните места и личности в историята на България.

4. Веселите къщи
Поредица от изключителна архитектура, цветово разнообразие и дизайн. Събрана е колекция от изкривяващи образа огледала, които създават много положителни емоции.

5. Къщата на ужасите
Къщата на ужасите е уникално място - динамична и изпълнена с адреналин. Тя ще предизвика малки и големи да преминат през безброй стряскащи скелети, черепи, духове и зверове, затворени в своите вечни ковчези. Всеки преминал ще е Герой, победил магията и овладял страховете си!

7. Мексикана
Изградена на 600кв.м. В нея се съчетават атракции и декори, които илюстрират характерния горещ мексикански нрав и темперамент. Под звуците на мексиканска музика, облечени с пончо и със сомбреро сред невероятно красивите ни пауни и в компанията на понито Хепи може да си направите незабравими семейни снимки.

8. City of el Paso - Texas
Това е градът, който граничи с Мексико, както е и в Парк Хепи Ленд. Тук е пресъздадена типична улица от уестърн филмите, съществувала в Америка през ХVІІ-ХІХ век. Изпълнен с предизвикателства, илюстриращи динамичния и вълнуващ живот на популярни уестърн герои от филми и оставящи без дъх всеки фен на тази тема.

9. Пиратски кораб Tortuga
На площ около 2000кв.м е изграден остров, с типично пиратско селище с архитектура от ХVІІ век. Подчинен е на така популярната и модерна тема за властващите безстрашни морски пирати. Тук ще видите кораба на известния пират Бартоломю Робъртс (Черния Барт) - Royal Fortune.

Атракциони:
• Разходка със сал в езерото "Гъливер";
• Обиколка с джипове в "Дино свят";
• Въртележка със синджири;
• Мини влакче пред "Веселите къщи";
• "Къща на страха";
• Люлка Пендулум;
• Водни бъмпери в езерото с рибките "Кои";
• До пещерата на съкровищата с лодка в Пиратки остров Tortuga.

Места за отдих:
• Воден парк (отваря 15 Юни) - предлага забавления за горещите дни, два басейна - за малки и големи, шезлонги и чадъри.

Заведения за храни и напитки:
• Барбекю-градина - предлага месни продукти на скара;
• Пиратски коктейл-бар;
• Кафе-бар "Картата на България";
• Бар "Воден парк".

За удобството на посетителите парк Хепи Ленд разполага с 8000кв.м. паркоместа както за индивидуални посетители с коли, така и за групови посещения с автобуси.

Изкупени оферти

Отзиви от клиенти на Тематичен Парк Хепи Ленд

 • Профилна снимка на Ангел Ангелов
  4

  Чудесно е.

 • Профилна снимка на Фатме Гюджен
  5

  Перфектно обслужване на страхотно място с отлична храна и добри цени!

 • Профилна снимка на Христина Ангелова
  5

  Служителите бяха много любезни и отзивчиви, а тематичните кътове - изключително реалистични. Не само на децата, но и на нас, големите, ни беше забавно и интересно да посетим парка.

 • Профилна снимка на Светослав Великов
  4

  Най-голямата атракция не работи и няма да работи. Във водната зона имаше само 3 кръгли лодки, като акумулаторите бяха изтощени, едната изобщо само прекъсваше. На атракцията Търсене на съкровището акумулаторът бе изтощен малко след 15ч и момчето каза, че няма друг зареден акумулатор и утре ще е зареден. Това е ужасно стартиране на сезона. Иначе похвала за това че сте намалили цените на барбекюто.

За 3686  дни публикувахме 82,451 оферти и Ви спестихме 23,708,803 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола