Ваканционно селище Мираж 3* - официална страница с оферти и цени | Rio.bg

Тайната на Ваканционно селище Мираж 3* е в концепцията за изграждането на място за семена почивка. Всичко тук е подчинено на идеята за вписване в природата и максимален контакт с нея. Котел е град, в който история и природа са вплетени в едно. Къщи Мираж е място, което ще Ви накара да преоткриете себе си. Ако изберете тази част от България за отдих, Ваканционно селище Мираж ще направят всичко да забравите ежедневните грижи, ще Ви помогнат да се освободите от стреса натрупан от проблеми в бизнеса, почивайки на верандата, обгърнати от звука на гората.

Къщи Мираж са част от уникален затворен комплекс на площ от 6000 м2. Голямата територия и малкия брой на къщите за почивка осигурява спокойствие на всички почиващи. За хората, който обичат почивка на планина и самостоятелното приготвяне на храна, има изградено закрито барбекю, оборудвано с чешма, пещ и скара.

Четирите къщи са проектирани като еднофамилни къщи за почивка на планина, те са обзаведени по изискванията за категория 3 звезди. Вилите разполагат с две спални - първата спалня е с едно двойно и едно единично легло, а втората с двойно легло. Напълно обзаведената кухня и просторна трапезария за 6 човека Ви дава възможност да се насладите на своята семейна почивка на планина сами. Холовата мека мебел осигурява още едно допълнително легло ако сте решили да споделите къщата за гости с приятели. Не на последно място е и просторната веранда с плетена мебел, където да изпиете сутришното си кафе, наслаждавайки се на прозрачния чист планински въздух на почивката си в Котел. ВИП къщата разполага с джакузи и е специално място за влюбени.

Най-новите оферти от Ваканционно селище Мираж 3*

Други хотели около Ваканционно селище Мираж 3*

За 2880  дни публикувахме 59,938 оферти и Ви спестихме 22,440,619 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола