Вила Червен Тетевен - Обновени Оферти и Цени в Rio.bg

Вила Червен 3* се намира на 2.5км от град Тетевен във Васильовска Планина - предбалкан. Местността е Конски Дол, между долината на Връх Червен (снимката долу) и връх Кон. Вила Червен или “Базата за риболовен туризъм и развъждане за риба” е открита официално през Април 2007, а развъжда риба - американска и балканска пъстърва от 1993г. Къщата за гости разполага с 10 стаи, ресторант с три звезди, зала и сауна. Риболовът на пъстърва е целогодишно. Предлага еко туризъм и други атракции в околността на Тетевен. Отклонението за вилата е 1км след центъра на града (площада), отбивката на ляво е на чешмата “Топлика”, всеки би Ви упътил за рибарниците на Вила Червен:.

Вила Червен 3* е наградена със ЗЛАТЕН ПРИЗ ЗА 2009! Най-добра къща за гости” и “Еко Къща за гости” Списание - “ Туризъм и Отдих” и “Най-добрата къща за гости за 2008” - РТА Стара Планина.

Вила Червен 3* е с капацитет 20 човека. Ресторантът и барът заедно с терасите може да поеме около 70 човека. Апартаментът, Студиото и осемте стаи са със спални, с включена закуска и са на разположение за преспиване на малки групи и семейства.

Ресторантът предлага богат избор на рибни ястия, деликатеси и местни специалитети. Всеки е добре дошъл за обяд, вечеря или просто да се полюбува на природата и вировете пълни с риба.

Вила Червен 3* предлага възможност за тиймбилдинг и конферентна зала. Посетителите биха могли да се разходят до местността Конски Дол пеша (30-40мин) или да бъдат посрещани и транспортирани до базата. Пътя е проходим за всякакви коли, но препоръчваме по-високи или 4х4 през зимата.

Вила Червен 3* ви очаква.

Изкупени оферти

За 3745  дни публикувахме 84,275 оферти и Ви спестихме 24,073,496 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола