Адрес и Контакти
- http://www.pohod.org/
- гр. София ул. Борис Христов № 8 ( до р-н Червената Къща) , етаж 1
- 0885 682 888
-
- Понеделник до Петък
- 10:00 - 18:30
- Събота и Неделя
- Почивен Ден
• Ваучерът е валиден: до 29 Януари 2017г.
Цената не включва:
• Медицинска застраховка за лица до 64.99г - 2лв, за лица над 65г - 5лв. /заплаща се в офиса на агенцията/;
• Входна такса на изложението - 400 динара за 1 турист (около 7лв);
• Разходи от личен характер.
Необходими документи:
• Лична карта или валиден задграничен паспорт.
• За деца до 18 г. - лична карта или валиден задграничен паспорт и нотариално заверена декларация от родителя, който не пътува с детето (оригинал и копие).
• Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
• Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
• Преди да закупите ваучер, моля проверете предварително дали има свободни места и резервирайте на телефон: 0884 885 181.
• След закупуване на ваучер е необходимо да потвърдите резервацията на посочените в контакти телефони.
Независимо от условията за анулация, описани в офертата, при наличието на форсмажорни обстоятелства и при отказ от настаняване и закупени ваучери се прилагат анулации съгласно общите условия на сайта, с които можете да се запознаете ТУК
Отпътуване от София (пл. "Ал. Невски") в 8:00ч. по маршрут София - Калотина - Пирот. Пристигане. Свободно време за разглеждане и дегустация на "пиротската виагра". Този вид на колбаси е произведен от най-висококачествени различни видове меса, смесени с подправки. Този вид "колбасица" се произвежда още от времето на Османската империя. За Peglana колбаси се използват внимателно подбрани парчета от козе, овче и говеждо месо - постни меса. Също може и магарешко месо. Абсолютно забранено е свинско месо, защото е бързо развалящо се месо, и заради произхода на продукта, свързан с османския период.
Peglana трябва да бъде горещ, защото магията е в горещите подправки и специфичния им вкус. Оптималната температура при производството трябва да бъде между минус пет и плюс пет градуса. Поради тази причина най-добрият период за производство на Peglana е от началото на Ноември до края на Декември. През периода на съхнене колбасите на всеки два или три дни се гладят или пресоват, ето защо този вид наденица се нарича Peglana (изгладено), и се оформят като подкова.
Отпътуване за България в 16.30ч .Кратка спирка в Цариброд с възможност за покупки и свободно време. Пристигане на пл Ал.Невски вечерта.
ТА Поход e лицензиран туроператор и турагент по смисъла на българското законодателство. Фирмата предлага самолетни билети и хотелски резервации за цял свят. Продава билети за предстоящи мероприятия, организирани от трети лица и разпространявани чрез системата на "Тикетстрийм България" ООД.
ТА Поход е личен турагент - вече можете да се запишете за почивка, екскурзия, без да напускате офиса или дома си. Вашият персонален турагент ще дойде в удобно за вас време, за да ви помогне при избора и да оформи всички необходими документи.
Абонирайте се безплатно и ще ви изпращаме актуалните ни промоции по e-mail.